Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2006-04-21 15:43:21
Rendezvény
Gumball 3000


Május 1-én délután ismét eléri Magyarországot a világ legnagyobb flúgos futama, azaz a Gumball 3000.

A 110 szuperautóból álló Gumball3000 mezőnye Április 30-án az esti órákban rajtol Londonból, és előreláthatólag Május 1-én délután 4 körül érkezik a Budapesti Roosevelt térre. A Ferrarik, Lamboghinik, Porschék és hasonló gépek volánja mögött pedig szokás szerint popsztárok, világhírű sportolók, szupermodellek és hollywoodi sztárok egész hadát lehet majd felfedezni. A tavalyi évben Daryll Hannah, Jenson Button, 50 Cent, Jhonny Knoxville, Adrien Brody, Tony Hawk, Caprice Bourdet, Sandy Denton is rajthoz álltak csúcs verdáikkal. Az idén sem lesz ez másként hiszen a tervek szerint itt lesz Pamela Anderson, 'Bam Margera' (MTV's Viva La Bam) és Ryan Dunn (Jackass), Billy Idol, Jodie Kidd, Pink, Lenny Kravitz, Snoop Dogg…………..

Aki befizette a közel 15 millió forintnyi angol fontot nevezési díjként és elindul a Rallyn, igazi világkörüli útban lehet része, a világ legdrágább luxusszállodáiban lakhat és a legtutibb bulikon vehet részt.

Az indulók autóit bárki ingyenesen megtekintheti Május 1-én délután 4 től a Roosevelt téren, ahol egészen másnap reggelig tart a rögtönzött kiállítás, ugyanis május 2-án reggel 7-kor továbbáll a mezőny és folytatja 8 napos világkörüli útját Belgrád felé.

Az európai szakasz végén Belgrádból Ázsiába, Phuket szigetére repül a mezőny, ahol 1000 mérföld kimerítő vezetés vár minden pilótára egészen Bangkokig.
Bangkok és Salt Lake City között ismét repülő szállítja a csúcsjárgányokat és utasaikat, az Amerikai szakaszra, ami Salt Lake City-ből Las Vegason keresztül vezet egészen a Hollywood-i Playboy villáig, a Gumball 3000 idei végállomásáig.

Május 1-én a Roosevelt téren az autók ingyenes megtekintése mellett aki tombolát vesz, azok közül néhány szerencsés a Május 21-i EVO Gyorsulási versenyen és Extreme Tuning Festen a saját bőrén is megtapasztalhatja az igazi száguldás élményét egy Lamborghinivel a Hungaroringen. Az élményautózás mellett pedig további értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra: - Lariva gumivásárlási utalvány
- Dewalt szerszámvásárlási utalvány
- Tom Tailor ruhavásárlási utalvány
- Belépőjegyek a Május 21-i EVO Gyorsulási versenyre és Xtreme Tuning Fest-re a HungaroringreInformáció: http://www.gyorsulas.hu, 06-20-9-227-666

A cikket írta: Silverboy

Kapcsolódó linkek:
EVO Gyorsulás hivatalos honlapja
Gumball 3000 Mellesleg képsorozatok 2005
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum