Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2008-03-24 08:58:11
Zenei
SENSATION WHITE – MEGAMIX BUDAPESTEN

Sensation White
2008. május 3.
Papp László Budapest Sportaréna


Május harmadikán a Papp László Budapest Sportarénában sem maradhat el a Sensation White partyk egyik legfontosabb eleme, a Megamix, ami voltaképpen ráadásul egy szervezői-frusztrációból ered.


A hetedik éve sikeresen működő Sensation White csúcspontja a Megamix, mely a party különálló, mégis teljesen szerves része. Általában éjfélkor kezdődik a mintegy huszonöt-negyvenperces produkció, mellyel minden alkalommal egyedi összegzést adnak az elektronikus tánczene fejlődéséről.

Az ötlet egyfajta frusztrációból született. Mindig is lenyűgöző fény- és hangtechnikával dolgoztak, ám soha nem volt lehetőségük, hogy mindazokkal egy előre felépített és megrendezett formában kápráztassák el a közönséget.

Mivel soha nem tudták, milyen zenéket fog az aktuális dj játszani, kitalálták a Megamix show-elemet. Az előadás zenei anyagát előre rögzítik, így lehetőségük van arra, hogy a tűzijátékokat, fényeket, lézereket, valamint az összes artistát és táncost megfelelő egyensúlyba hozzák.

A különleges koreográfia így nyújtja azt a maximálisan látványshow-t, melyet partyzó valaha elképzelhet, s ezen keresztül a közönség képet kaphat a dance-szcéna (és így a Sensation White szervezőinek) zenei múltjáról és jelenéről.

A hollandok elárulták, hogy hozzánk a Love Show-val jönnek, mely teljes egészében a szerelem, a vágy, a szenvedély köré épül, és ebben a témakörben készül el az Arénába megálmodott díszlet és koreográfia is.

Például a tavalyi szilveszteri düsseldorfi partyn a táncosokon és artistákon kívül lélegzetelállító díszlet gondoskodott a mágikus hangulatról a leginkább futballstadionként üzemelő düsseldorfi arénában. A show központi eleme egy nyolcvan méter fesztávolságú fa volt, mely az aréna tetejéig ért, és különleges pirotechnikai és fényeffekteket használtak a több tízezer partyzó elbűvölésére.

Az idei düsseldorfi party:
http://www.youtube.com/watch?v=9xiJ7poKmxQ

2007-ben Amsterdamban:
http://www.youtube.com/watch?v=9CdfAMseeGQ

További információk

Sensation White-oldal magyarul:
http://www.sensation-white.hu/

A nemzetközi honlap:
http://www.sensation-white.com/portal/

Általános információk

Megközelítés:
A Papp László Budapest Sportaréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található. huszonöt percre van a Ferihegyi repülőtértől és kétpercnyire a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthető 30-as és 95-ös busszal, vagy 75-ös és 80-as trolival, 1-es villamossal, valamint gépkocsival (1160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére) Az épületbe a Kerepesi út, illetve a Hungária körút felől, és a parkolóházból, a feljáratokon keresztül lehet bejutni.

Parkolás:
Parkolási lehetőség az Aréna mélygarázsában, 1000 forintos áron, illetve a környező utcákban.

Dresscode:
Alsó- és felsőruházatod is legyen fehér, a cipőd lehet más szinű is. A ruházaton a kis feliratok, logók természetesen lehetnek bármilyen színűek. Farmert ne vegyél föl. A Sensation látogatóinak be kell tartaniuk ezt a dresscode-ot, különben nem léphetnek a rendezvényre, még érvényes belépőjeggyel sem.

Minimális életkor:
Az eseményen csak a 18. életévüket betöltöttek vehetnek részt. Ezt a kapuknál ellenőrizzük. Az életkort igazoló irat felmutatása kötelező!

Ruhatár:
Az Arénában korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár. Lehetőségek szerint hagyjátok a nagyobb méretű táskákat, kabátokat stb. az autóban, vagy a vonatállomások csomagmegőrzőjében.

Fotózás és videó:
Telefonok és kompakt kisgépek (nem cserélhető objektívvel) használata engedélyezett.

A cikket írta: Mellesleg

Kapcsolódó linkek:
http://www.sensation-white.hu/
http://www.sensation-white.com/portal/
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum