Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2008-03-26 07:25:44
Rendezvény
Billerbeck presents – The Debut Spring 01

03/29 a The Debut és a Club Prive első tavaszi nagy dobása: Franck Roger – Milton Jackson


7 hét szünet – ennyi időt adtunk nektek , hogy feltöltődjetek a fergeteges tavaszi partyjainkra. Március 29.-én újfent olyan exclusive djket hozzunk el nektek a Club Privebe, akik még nem jártak hazánkban és már nagyon várja Őket mindenki!!!
Az egyik úriember Franck Roger Párizsból, a másik pedig Milton Jackson aka Berry Chrisie Glasgowból. Egy francia és egy skót igazi zenei csemege...

Párizsból nem sokszor jönnek hozzánk művészek, most eljön a legkomolyabb. Franck úgy bánik a keverővel, mint Lee Burridge és úgy szórakoztat, mint a legnagyobbak. Ráadásul egy igazi partyarc , tehát biztos , hogy fogtok vele találkozni a tánctéren is: ...Saját kiadóján a Realtone Recordsnál, megannyi világsláger jelent már meg. Franck Roger már 13 éve dj, illetve 7 éve még producer is, olyan ember aki kűldetésének tekinti, hogy a house zene mindenkihez eljusson a világban!Franck ezt azzal is elősegíti, hogy kiadóját számos országba meghonosította, és rengeteg előadót fogalkoztat ezeken a kiadókon keresztül, olyan neveken, mint Kenlou (Kenny Dope és Louie Vega /USA) Versatile (Dj Gilb'r / France), Crash (Dino & Terry / Canada), Flowers(Japan), Needs (Germany), BBE (uk),Defected rds , Sole Channel ,King Street,Especial(Japan),Spacekat(uk) ....Kétségtelenül Franck napjaink egyik legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb dj/producere!Munkásságára olyan előadók voltak hatással, mint Steve Wonder,Vince Montana,Mongo Santamaria, és Blaze....Olyan stílusok keresztezéséből hozta össze egyedi hangzását, mint a house, a deep, a dubby a sprituál a törtütemű és a soulful hatások!Első kiadványával rögtön a párizsi deep house közönség kedvencévé vált!A rengeteg zenész, kortárs dj és producer közös munkájaként 2006-ban jelentette meg 12 számos mixlemezét az USA-ban, amit egy világkörüli turné követett!A teltházas bulik után végre hazánkba is ellátogat a már majdnem élő legendának számító, megállíthatatlanul kreatív fiatalember!

Milton Jackson napjaink egyik legkomolyabb producere, folyamatosan ontja magából a zenéket és ezáltal formálja ízlésünket. Szinte nem múlik el hónap, hogy ne jönne ki új zenéje az Urbantourqe v freerange recordnál.A house zene azóta fontos Milton Jacksonnak, amióta megkapta a régóta áhított MPC2000-esét a 18. születésnapjára!Egy évvel később Edinburgh-ból Glasgow-ba költözött, és megjelentette élete első EP-jét a Tronicsole kiadónál, ami egy Mixmag válogatás volt Roger Sanchezzel!Még 3 további EP is megjelent ennél a kiadónál, majd következett a 'The Bionic Boy' 2001-es sikere, amire a közönség elismerésén túl a szakma is felfigyelt!A Bionic Boy tartalmaz néhány igazán emlékezetes single-t is, és a lemez sikerét Milton egy turnéval koronázta meg! Milton akkoriban még a fiatal titánnal, Myloval is dolgozott !2006 a producerelés és rengeteg élő fellépés között találta a tehetséges fiatalt, ezáltal bejárta Európát,az USA-t és Japánt is, arról nem is beszélve, hogy ezzel egy időben 3 EP-t is megjelentetett, a híres és John Digweed által is promótált Urbantorque kiadónál!2007-es kiadványa a Cycles a Buzzyn Fly rádió hallgatói szavazásán bekerült a 10 legkedveltebb szám közé.Ezzel a teljesítménnyel Milton Jackson megszilárdította helyzetét a mindíg érdekes, dallamos house-tech előadók között! A siker olan helyekre juttatta el, mint a Womb Club Tokyoban, Fabrik Goa Madridban, Rex Club Paris, Budapest, Club Maria Berlin, Bataclan Paris, Katowice Lengyelország, Norvégia, Írország, Sonar Barcelonában, Tallinn Észtországban, Portugália, Kobe Japánban, és természetesen az egész Egyesült Királyságba.Milton egy új EP-n dolgozik napjainkban, ami a Winding Road kiadónál fog megjelenni, és amit Shur-i-kan-nal készítenek közösen!

Talán mondanunk se kell, hogy mindkét úriember bejárta már az egész világot, itt az ideje hát, hogy minket is elvarázsoljanak.

Beharangozó videó: http://youtube.com/watch?v=XBczdJis2JU

A fellépőkről néhány videó:

Dél - Afrika: http://www.youtube.com/watch?v=W6Y3glZXeUU

Club Chicago: http://www.youtube.com/watch?v=o21hDw6Fg8w&feature=related

Perugia: http://www.youtube.com/watch?v=XvwNDfY3ffo&feature=related

A cikket írta: Mellesleg

Kapcsolódó linkek:
www.prive.hu
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum