Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2008-03-30 15:03:07
Zenei
Megjelent Szeifert új mixlemeze

SENSES CÍMMEL JELENT MEG SZEIFERT ÚJ MIXALBUMA

Megjelent hazánk egyik legismertebb dj/producerének nyolcadik mix albuma SENSES címmel. Szeifert az egyedüli magyar dj, akinek az elmúlt tíz évben folymatosan jelentek meg mix kiadványai, nevéhez fűződnek a Flört Inside, a Travelling to Happiness és a Pure Trance mix sorozatok.


Szeifert Senses című lemeze a trance műfaj legújabb hangzásvilágát vonultatja fel, gazdag dallam és érzelemvilággal, majdnem nyolcvan perces zenei élményt nyújtva. Az anyag tartalmazz a 2007-es év első számú dj-jének, Armin van Buuren-nek márciusban megjelent „If you Should Ho” című klub slágerét, de hallható a lemezen Lens „Beyond The Shadows” című dala is, amely a Senses megjelenésével egy időben a világ számos listáján tarol. A lemezen felvonulnak a legjobb holland, orosz, ausztriai és angol trance kiadók és művészeik legújabb zenéi, de két magyar világszerte ismert producer, Sunny Lax és Mylon aktuális dalai is.

A Senses-en jelent meg a világon először Dedalen „Dreamin Moon” Szeifert vs. Krash remixe, amelyet a dal kiadója, az egyik legnagyobb New York-i kiadó (Kult Records) igazi trance bombának nevezett, és áprilisban dob piacra. Természetesen találunk más érdekességeket is az lbumon Szeifert és Krash stúdiójából, mint például a „Waiting For The Sun” friss remixét, a nemrég több országban megjelent „Super Flrae”-t, vagy –a mi a szerzőpárostól teljesen szokatlan – a tavaly napvilágot látott „100 Miles From Home’ klub remixének unplugged verzióját, amely sok meglepetést tartogat, és méltó zárása a lemeznek.

Szeifert lemeze már a kereskedelmi hálózatba kerülés előtt megrendelhető 1950 Ft-ért hivatalos oldalának webshop-jából, a www.szeifert.com oldalról.

A cikket írta: Karmatronic Records

Kapcsolódó linkek:
www.szeifert.com
www.karmatronic.com
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum