Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2008-03-31 16:25:12
Rendezvény
Új név alatt egy új korszak köszöntött a hazai Gyorsulási versenyekre

2008. március 22-én, szombaton történelmi mérföldkövéhez érkezett a Magyar Gyorsulási versenysport, ugyanis ezen a napon került megrendezésre a megújult EVO Neo Gyorsulási Verseny 2008-as szezonnyitója a Hungaroringen.


Március 22-én indult útjára az első hivatalos Magyar Gyorsulási Országos Bajnokság, melynek a Hungaroringen kívül a Kunmadarasi valamint a Kiskunlacházi repülőtér ad majd otthont. Az OB nyitóversenye a hazai nagyágyúk mellett több neves külföldi versenyző részvételével zajlott. Az eseményt több nemzetközi gyorsulási szervezet megfigyelői is figyelemmel kísérték.


Az idei év egyik nagy újításaként közkívánatra különvált a motoros és az autós verseny, valamint meghosszabbodott a verseny időtartama. A kapuk már délelőtt 10 órakor várták az érdeklődőket. Bár a szakadó havasesőnek köszönhetően a délelőttre tervezett motoros futamok elmaradtak, a DCS Szlalomdrift versenyét pedig pont ez az időjárás tette igazán látványossá és izgalmassá. Kora délután már szikrázó napsütés fogadta az autós gyorsulásra érkezőket, akik rekordszámban, több mint háromszázan vágtak neki 7 profi és 6 street kategóriában az MNASZ Gyorsulási OB első fordulójának, ami nem csoda, hisz a profi kategóriákban a dobogós helyezettek pénzdíjazásban részesültek, év végén az abszolút bajnok pedig egy 900 000 forint értékű robogót nyer a FULL GAS jóvoltából.


Az autósoknál Street kategóriában az elmúlt évekhez hasonlóan bárki INGYENESEN indulhatott saját autójával. A Profi autós kategóriákban csakúgy, mint a motorosoknál Licenchez volt kötött az indulás joga, amit a helyszínen is ki lehetett váltani.


A boxutcában a járműszépségverseny jóvoltából soha nem látott mennyiségben sorakoztak fel a tuningautók, melyekre akár szavazhatsz is a www.jarmuszepsegverseny.hu weboldalon. A megszokottnál kisebb számban bár, de most sem hiányozhattak a tuningautók mellől a luxus sportgépek: Ferrari F360 Challange és egy 800 lóerős Viper.

A következő Hungaroringen megrendezésre kerülő EVO Neo Gyorsulási versenyre Április 25-én délután 4 óráig kell várnia a gyorsulási sportág szerelmeseinek, ahol Erdős Csaba egy hatalmas show keretein belül megpróbálja saját Guinness világrekordját megdönteni.

A belépőjegy ára változatlanul 2000 forint/fő, mely kapható a helyszínen, de aki szeretné, az akár már most is megveheti jegyét elővételben az ország bármelyik lottóárusító helyén. A 12 év alatti gyerekek pedig ingyen látogathatják a rendezvényt.


Április 25-én már DÉLELUTÁN 6-tól vár mindenkit sok szeretettel a Hungaroring és az EVO Neo Gyorsulási Verseny!

Április 25 - EVO Neo Gyorsulási Verseny:

Helyszín: HUNGARORING
Kapunyitás: 16.00
Belépő: 2000 Ft/Fő (12 év alatt ingyenes)

Sokak számára örömhírrel szolgálhatunk, hiszen május 14-i hétköznapi versenydátum helyett sikerült megkapnunk a Hungaroringtől a hagyományos Pünkösd Vasárnapi, május 11-i időpontot. Ezen a napon 17 órától indul az Evo Neo Gyorsulási Verseny a Ringen és az elmúlt évekhez hasonló nagy Pünkösdi buli várható. Előtte persze még találkozunk április 25-én is a Hungaroringen.

A cikket írta: gyorsluas.hu

Kapcsolódó linkek:
www.gyorsulas.hu
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum