Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2008-04-04 11:48:00
Bulvár
Zimány Linda Ausztráliában A stábbal szülinapozott!

A VIVA ausztráliai forgatásán egy kedves csínyt eszeltek ki A stáb tagjai. Tóth Gabi, Tomi és Mark szövetkeztek, hogy 22. szülinapjára meglepetés bulit szerveznek Lindának.


A szőke szépséget egy interjúval csalták a helyszínre. Azt mondták neki, hogy egy ausztrál divatmagazin szeretne anyagot készíteni vele. Nem volt feltűnő, hiszen ottartózkodásuk alatt, már több újságíró és egy nagy ausztrál TV csatorna is megkereste őket. Linda nem gyanakodott már csak azért sem, mert a teljes meglepetés kedvéért nem szombatra, születésének napjára, hanem péntekre időzítették a partit.

Amíg Linda a riportra készült, addig Gabi, Tomi és Mark feldíszítettek egy lakást, amit direkt erre a bulira kértek kölcsön. A lakás tulajdonosa játszotta el a kísérő szerepét, így ő volt az a személy is, aki telefonon tudta figyelmeztetni Markékat, hogy Linda mikor lép be az ajtón.

A meglepetés tökéletesre sikerült! Mikor Linda megérkezett az ’interjú helyszínére’ döbbenten szembesült azzal, hogy 3 szólamú "Happy Birthday to you"-val és kedvenc tortájával fogadták barátai a több száz lufival, mécsesekkel feldíszített lakásban.

A csínytevők egy kicsit izgultak, nehogy Lindának rosszul essen, hogy nem lesz interjú, de ő a meghatottságtól teljesen meg is feledkezett az egészről. „Életem egyik legszebb születésnapja volt” – foglalta össze az estét Linda. A meglepetésbuli részleteit idén tavasszal nyomon követhetitek a VIVA-n A stáb reality show-ban, hiszen a kamera végig forgott...

A cikket írta: MTV NETWORKS MAGYARORSZÁG

Kapcsolódó linkek:
VIVA TV
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum