Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2008-04-14 07:33:03
Rendezvény
Sensation White - újabb Deluxe-jegyek

A május harmadikai első hazai Sensation White partyra – a nagy érdeklődésre való tekintettel – újabb Deluxe-jegyeket bocsátanak forgalomba. A speciális igényeket kielégítő teraszokra kizárólag ezzel a Deluxe-kiadással lehet feljutni.

Miután négy héttel az esemény előtt az összes eredetileg áruba bocsátott Deluxe-jegy elfogyott, a szervezők most újabb teraszok építését határozták el. Így a huszonötezer forintos jegyek, melyek a négy Deluxe-terembe is bejutást biztosítanak, várhatólag még április elején megvásárolhatóak lesznek.

A szervezők szerint további Deluxe-teraszbővítésre már nincs lehetőség, így aki kiemelt helyről szeretné élvezni a Sensation White májusi rendezvényét, annak sietnie kell a jegyirodába.
A világ számos részéről érkező partyzók háromféle lehetőség közül választhatnak.

A normál jegyeken kívül a speciális igényeket kielégítő Deluxe- és vipjegyek is vásárolhatók.
Az utóbbi két jegy tulajdonosai saját ruhatárral rendelkeznek, ezen kívül a Deluxe-jegyekkel rendelkezésükre áll egy speciális terasz. Emellett a bulizásban elfáradt Deluxe-jegyek gazdáit chillout- és lounge-zenékkel fogadja a négy berendezett különterem.

A vipvendégek részére egy exkluzív, emelvényre épített terasz áll rendelkezésre, ahonnan a show egészére rá lehet látni. Önálló bárjukban hoszteszek gondoskodnak a korlátlan étel- és italfogyasztásról.

A világkörüli turnéra indult Sensation White partyt idén először rendezik meg Magyarországon, mégpedig május harmadikán a Papp László Sportarénában.

A kizárólag fehér ruhában látogatható bulin a dance-szcéna nemzetközi nagyágyúi lépnek fel, úgy mint Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, Paul Oakenfold, Sander Kleinenberg és Mauro Picotto.

További információk

Sensation White-oldal magyarul:
http://www.sensation-white.hu/

A nemzetközi honlap:
http://www.sensation-white.com/portal/

Sensation White
2008. május 3.
Papp László Budapest Sportaréna

Általános információk

Megközelítés:
A Papp László Budapest Sportaréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található. huszonöt percre van a Ferihegyi repülőtértől és kétpercnyire a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthető 30-as és 95-ös busszal, vagy 75-ös és 80-as trolival, 1-es villamossal, valamint gépkocsival (1160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére) Az épületbe a Kerepesi út, illetve a Hungária körút felől, és a parkolóházból, a feljáratokon keresztül lehet bejutni.

Parkolás:
Parkolási lehetőség az Aréna mélygarázsában, 1000 forintos áron, illetve a környező utcákban.

Dresscode:
Alsó- és felsőruházatod is legyen fehér, a cipőd lehet más szinű is. A ruházaton a kis feliratok, logók természetesen lehetnek bármilyen színűek. Farmert ne vegyél föl. A Sensation látogatóinak be kell tartaniuk ezt a dresscode-ot, különben nem léphetnek a rendezvényre, még érvényes belépőjeggyel sem.

Minimális életkor:
Az eseményen csak a 18. életévüket betöltöttek vehetnek részt. Ezt a kapuknál ellenőrizzük. Az életkort igazoló irat felmutatása kötelező!

Ruhatár:
Az Arénában korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár. Lehetőségek szerint hagyjátok a nagyobb méretű táskákat, kabátokat stb. az autóban, vagy a vonatállomások csomagmegőrzőjében.

Fotózás és videó:
Telefonok és kompakt kisgépek (nem cserélhető objektívvel) használata engedélyezett.

A cikket írta: Mellesleg

Kapcsolódó linkek:
http://www.sensation-white.hu/
http://www.sensation-white.com/portal/
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum