Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2008-04-18 04:08:38
Rendezvény
Sensation White - Kilenc város érdemelte ki a szenzációt

A világ vezető dance-rendezvényeként számon tartott Sensation White party idén igazi világkörüli turnéra indult. Három kontinens, kilenc város, megannyi hatalmas aréna, melyek otthont adhatnak egy ilyen nagyszabású partynak. Röviden bemutatjuk a sorozat állomásainak helyszíneit.

Németország, Düsseldorf, LTU Arena, 2007–2008. szilveszter


Fennállása óta először fehérben búcsúztatta az óévet a Sensation White csapata. A Rajna folyó partján, Düsseldorfban épült LTU Arenát soha nem látott látványba öltöztették: csábítás, vágy, szenvedély és szépség – e négy témának megfelelő audiovizuális világot teremtettek. A táncosokon és artistákon kívül a lélegzetelállító díszlet gondoskodott a mágikus hangulatról a leginkább futballstadionként üzemelő épületben. A show központi eleme egy nyolcvan méter fesztávolságú fa volt, mely az aréna tetejéig ért, és különleges pirotechnikai és fényeffekteket használtak a több tízezer partyzó elbűvölésére.

Chile, Santiago, Centro Cultural Estación Mapocho, 2008. március 8.

Az idei év első buliját március második hétvégéjén Santiago de Chilében tartották. Az éjszakának helyt adó, teljes nevén Centro Cultural Estación Mapochoként emlegetett létesítményt a huszadik század elején jött létre a chilei függetlenség évfordulója alkalmából. Eredetileg vasúti pályaudvarként használták, 1976-ban vált nemzeti emlékművé. 1994-ben teljesen felújították, és manapság eredeti funkcióját elveszítve kulturális központként működik. A régi állomásépületet elsősorban művészeti kiállítások, zenei performanszok és különféle gyűlések lebonyolítására használják.

Belgium, Antwerpen, Sportpaleis Merksem, 2008. április 26.

A belgiumi Sensation White-ot az antwerpeni Sportpaleis Merksemben tartják meg. Az épületet 1933-ban nyitották meg, és mintegy huszonegyezer ember befogadására képes. Évről évre itt rendezik meg a Proximus Diamond Games női teniszbajnokságot is. A 2007-ben a Billboard magazin Legjobb helyeinek listájára is felkerült. Népszerű helyszín koncertek szervezésére, számos világsztár lépett már föl itt.

Magyarország, Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2008. május 3.

Egy hétre a belgiumi után végre hazánkan is felbukkan a Sensation-érzés. Május harmadikán a Papp László Budapest Sportarénában gyülekeznek az ország fehérbe öltözött partyzói a különleges Loveshow díszletei között megtartott megapartyra. A Sportaréna Magyarország legújabb, legmodernebb és egyben a legnagyobb fedett sportcsarnoka, mely egyaránt alkalmas világszínvonalú sportrendezvények és nagykoncertek megrendezésére. Az 1999-ban szerencsétlenül leégett Budapest Sportcsarnok helyére épült létesítmény koncert-befogadóképessége maximálisan tizenkét és fél ezer (ülőhely), míg sportrendezvények és egyéb események esetén a terem fogadóképessége konfigurálható.

Csehország, Prága, O2/Sazka Arena, 2008. május 31.

Május végén a prágai Sazka Arena, vagy ahogy idén márciusától nevezik, az O2 Arenába költözik a Sensation. A cseh aréna az egyike Prága újonnan épült multifunkconális épületeinek. A 2004-es jégkorongvébé lebonyolítása helyszínéül építették a cseh hoki aranykorának új hajnalán. A hatszintes épület tizennyolcezer látogatót képes befogadni, s a sportrendezvények mellett a világ legismertebb zenekarainak koncertjeit tartották itt meg.

Lettország, Riga, Riga Arena, 2008. június 7.

Június hetedikén Lettországba köszön be a Sensation. A Riga Arena a főváros egyik legnagyobb fedettpályás sportcsarnoka, elsősorban jégkorong- és kosárlabdameccseket, valamint koncerteket rendeznek itt. A Riga Aréna maximális befogadóképessége tizenkétezer és fél ezer fő, és véglegesen 2006-ban fejezték be. Az eddigi legnagyobb rendezvény az abban az évben megtartott hoki-világbajnokság lebonyolítása volt.

Oroszország, Szentpétervár, Ice Palace, 2008. június 11.

A következő héten a szentpétervári Ice Palace-ba költözik tovább a rendezvény. A Jégpalota 1999-ben épült, szintén kifejezetten (a 2000-es) jégkorongvébére. Végleges befogadóképessége tizenkétezer-háromszáz ember. Elsősorban hokimeccseket rendeznek itt, ráadásul ez a hazai pályája az SKA Szentpétervár csapatának is. Emellett koncerteket, kiállításokat is tartanak a helyen, és korcsolyapályaként is használják.

Hollandia, Amszterdam, Amsterdam Arena, július 5.

Július ötödikén a Sensation visszatér oda, ahol minden elkezdődött. A Sensation White szervezőgárdája a 2000-ben körbejárta az országot egy megfelelően nagyszabású party helyszínét keresve. Rátaláltak a monumentális épületre, mely azóta is a holland partysorozat bázisa. Évről évre negyvenezer ember öltözik fehérbe, hogy méltóképpen legyen az éjszaka részese. A kilencvenes évek közepén megépült sportcsarnok mostanság a világhírű Ajax Amsterdam futballcsapatának szolgál otthonául.

Ausztrália, 2008. második fele

A hírek szerint a Sensation White újabb kontinenst, mégpedig Ausztráliát fedezi föl az év második felében. A party helyszíne és időpontja még szervezés alatt, a holland produkciós iroda csak később jelenti be a részletes információkat.


További információk

Sensation White-oldal magyarul:
http://www.sensation-white.hu/

A nemzetközi honlap:
http://www.sensation-white.com/portal/

Sensation White
2008. május 3.
Papp László Budapest Sportaréna


Általános információk

Megközelítés:
A Papp László Budapest Sportaréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található. huszonöt percre van a Ferihegyi repülőtértől és kétpercnyire a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthető 30-as és 95-ös busszal, vagy 75-ös és 80-as trolival, 1-es villamossal, valamint gépkocsival (1160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére) Az épületbe a Kerepesi út, illetve a Hungária körút felől, és a parkolóházból, a feljáratokon keresztül lehet bejutni.

Parkolás:
Parkolási lehetőség az Aréna mélygarázsában, 1000 forintos áron, illetve a környező utcákban.

Dresscode:
Alsó- és felsőruházatod is legyen fehér, a cipőd lehet más szinű is. A ruházaton a kis feliratok, logók természetesen lehetnek bármilyen színűek. Farmert ne vegyél föl. A Sensation látogatóinak be kell tartaniuk ezt a dresscode-ot, különben nem léphetnek a rendezvényre, még érvényes belépőjeggyel sem.

Minimális életkor:
Az eseményen csak a 18. életévüket betöltöttek vehetnek részt. Ezt a kapuknál ellenőrizzük. Az életkort igazoló irat felmutatása kötelező!

Ruhatár:
Az Arénában korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár. Lehetőségek szerint hagyjátok a nagyobb méretű táskákat, kabátokat stb. az autóban, vagy a vonatállomások csomagmegőrzőjében.

Fotózás és videó:
Telefonok és kompakt kisgépek (nem cserélhető objektívvel) használata engedélyezett.

A cikket írta: Mellesleg

Kapcsolódó linkek:
http://www.sensation-white.hu/
http://www.sensation-white.com/portal/
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum