Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2009-06-17 08:03:51
Rendezvény
Minden szombaton R&B Fever a Citadella Hill Gardenben!

Szereted az R&B zenét, de nem találsz olyan partyt, ahol erre bulizhatnál? Kevésbé kedveled az elektronikus zenét, de bármely buliba is mész el, nincs más alternatíva a számodra? Vagy éppen kedveled a pörgős house partykat is, de időnként szeretnél kissé könnyedebb, lightosabb számokra is ellazulni? Olyan szórakozási lehetőségre vágysz, ahol végig táncolhatnál barátoddal, barátnőddel, vagy éppen ott szeretnél párt találni magadnak, de a keményebb, monotonabb zene miatt nincs igazán lehetőséged, hogy felkérj valakit táncolni? Nos, ha a válaszod a fentebbiek közül bármelyik kérdésre is IGEN, akkor Neked szombatonként a Citadella Hill Gardenben a helyed!


Mint arról már értesülhettél, a kedvelt budapesti szórakozóhely, a Tabu Lounge a nyár folyamára ideiglenesen maga mögött hagyta a Mammut bevásárlóközpontot, s Budapest legelitebb partyhelyszínére, a város tetejére költözött. Így a nyári Tabus partyknak a Citadella Hill Garden ad otthont! S mint ahogy év közben a Tabuban is szombatonként az R&B kapta a főszerepet, eme jó szokását megtartva a Citadellában sem lesz ez másként! Míg péntekenként továbbra is napjaink legnagyobb house és trance zenéire lehet ropni a táncot, szombatonként a könnyedebb szórakozásé a főszerep! S természetesen nem holmi – a rádiókból is folyamatosan ránk özönlő – popzenei maszlag szolgáltatja a talpalávalót, hanem a jóval igényesebb, forró nyári hangulatú igazi R&B zenék! Erről pedig a Tabuból már ismert DJ-k, O’Neal és Revolution gondoskodnak! Kell ennél több?

De ha mindez mégsem lenne elég meggyőző érv, a belépés egész nyáron, minden Hill Garden-es partyba teljesen ingyenes! Ráadásul a Moszkva térről és a Móricz Zsigmond körtérről folyamatosan – szintén ingyenesen – közlekedő Zóna Taxi Partybuszok révén a fel-, illetve lejutással sem lesz problémád! Látogass el hát szombatonként a Citadellába, s bulizz Budapest városának fényeiben a legtutibb R&B slágerekre! Mi ott leszünk, már csak Te hiányzol!
R’n’b FEVER - az igazi r’n’b láz

-Gaaboor-

A cikket írta: Mellesleg

Kapcsolódó linkek:
www.citadellagarden.hu
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum