Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2009-06-23 06:08:28
Rendezvény
Badr Hari Magyarországon!

Már hónapok óta tudjuk, hogy augusztus 29-én mérföldkőhöz érkezik a magyar küzdősport élet, hiszen első ízben kerül megrendezésre hazánkban az It’s Showtime gála. A holland székhelyű utazó küzdősport cirkusz legnagyobb sztárja a marokkói Badr Hari, aki életében először érkezik a nyár utolsó szombat estéjén Budapestre.


Badr Hari az It’s Showtime fenegyereke egy csapásra robbant be a köztudatba, mikor bombasztikus kiütéseivel megjelent a küzdősport palettáján. Az egykoron még csak szenvtelen vékony holland srácról sok minden kiderült mióta első nagy meccseit megvívta. Akárcsak a magyarok királyának, Karacs Attilának, Harinak is megvoltak az első botlásai az It’s Showtime és K-1 gálákon.

2003-ban kikapott még tejfeles szájúként Ignashovtól és Lekotól is, igaz közben megverte Ostojicot és Gokhan Sakit is. Persze ezekben az időkben (2003-2005) Hari még csak egy vékony, nagyképű, hallatlanul tehetséges srác volt semmi több.


Az idő múlásával azonban egyre erősebb és eredményesebb lett tapasztalatainak köszönhetően. Ő is akárcsak az összes nagyágyú túl volt a kezdetleges nehézségeken és egy igen sikeres korszakot alapozott meg a 2003-2005 időszakban.

Visszavágott a német Stefan Leko-nak és legyőzte Paul Slowinskit, Fujimotot, Ray Sefot és Glaube Feitosat is. Később pedig Peter Aertsot valamint Hong Man Choit és Errol Zimmermant. Mindezt megelőzően pedig elkövette az egyik legnagyobb kiütését az orosz Ruslan Karaev ellen. Utoljára pedig az It’s Showtime világbajnoki címéért vívott meccsen ütötte ki a háromszoros k-1 világbajnok Semmy Schiltet.

Ezekkel a meccsekkel és a közben hozott laza egyéniséggel Badr Hari igazi világsztár lett 2009-re, amikor is bejelentették, hogy szülőhazájában, Marokkóban is lesz It’s Showtime gála és végre otthon, hazai publikum előtt léphet ringbe. Amikor a sajtótájékoztatót tartották sokan az eseményt a „Dzsungel Morajához” hasonlították, amikor Muhammad Ali tért Afrikában, hogy megmérkőzzön George Foreman ellen.


Badr Hari tehát igazi sztár lett és most Magyarországra jön, hogy ring sarokba kísérhesse jó barátját Melvin Manhoefot, valamint árgus szemekkel fogja figyelni a magyar harcosokat! Hogy miért? Talán nem nehéz kitalálni a választ: Karacs Attila.

(az eseményre jegyeket a ticket express jegyirodákban és a www.tex.hu valamint www.supergp.hu oldalon lehet vásárolni)

(P.)

A cikket írta: Mellesleg
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum