Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2009-07-20 11:41:26
Rendezvény
Figyelem! Rio Summer Festival beharangozó videok!

Európa legnagyobb 5 napos klubfesztiválja Magyarországon!
Eddigi legerősebb felhozatalával indul a nyárnak Budapest legnagyobb és legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhelye, a Rio. A már megszokott világhírű dj-k mellett idén Rio Summer Festival néven egy több tekintetben is egyedülállónak számító klubfesztivál is megrendezésre kerül a Petőfi híd budai hídfőjénél.

Az öt napon át tartó rendezvény lineup-ja természetesen tömve lesz világsztárokkal, a válogatás közben figyeltek arra is, hogy a zenei változatosság minél több embert mozgasson meg. Fellép Roger Sanchez, a Morcheeba együttes, ATB, Markus Schulz, Sander van Doorn, Laidback Luke, Chris Lake, Funkerman, Andy és Dorothy Sherman, az Anima Sound System és emellett a magyar Muzzaik duó és még sokan mások.


A változatosságba jócskán belejátszik még az első nap retropartyja B. Tóth Lászlóval, Aratóval, Cintulával Dévényi Tiborral és a diszkó királynőkkel. A klubfesztiválok külföldön már régóta futó jelenségek, nálunk mostanában érett meg a közönség és a piac ennek bevezetésére. Tömegesen jelentek meg azok, akiket nem fog meg a sátrazás, a nagy fesztiválok sárban fetrengése, de a zene miatt mégis kijárnak ezekre a rendezvényekre.

Ezt a trendet követve a Rio Budapesten belül szeretné kiszolgálni azokat, akik igényes környezetben, koktélok társaságában is szívesen fesztiváloznának. A fesztivál mértékéhez képest a jegyárak egyedülállóan alacsonyak, egy átlagos fesztivál-napijegy áráért ötnapnyi szórakozás jár. A jegyek nemcsak áraikkal vonzzák a bulizókat, a fesztiválon újdonságként igénybe vehető a háromnapos bérlet, amellyel három tetszés szerinti napon szabad a bejárás. A vip-jeggyel rendelkezők külön bejáraton közelíthetik meg a partyt, és számukra fenntartott, nyugodtabb, kevésbé zsúfolt asztaloknál élvezhetik a bulit.

Elővételes jegyek LIMITÁLT számban kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a RIO-ban! Úgyhogy nem árt igyekezni a jegyvásárlással,hiszen eszméletlen ütemben fogynak limitált számú jegyek és bérletek a fesztiválra!


Roger Sanchez
ATB
MARKUS SCHULZ
Sander van Doorn
Morcheeba

A cikket írta: Mellesleg

Kapcsolódó linkek:
www.rio.hu
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum