Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2009-09-08 20:07:38
Bulvár
Pirner Alma visszatér

Újra színpadra lép Pirner Alma sztriptíz világbajnok, és ledobja ruháit a férfiak legnagyobb örömére.

A táncosnő a Miss Poledance Hungary 2009. rúdtánc versenyen mutatja meg magát szeptember 12-én, szombaton este a Symbolban. A szőke szépség azt a látványos produkcióját adja elő, amellyel 2006-ban megnyerte a Miss Nude Canada sztriptíz versenyt, ezáltal első európai hölgyként lett a vetkőzés világbajnoka. A táncosnő hetek óta készül a légtornász produkcióra, amelyre akkor szánta el magát, amikor a nyár elején visszatért a jamaicai rúdtánc világbajnokság zsűrijéből.

- A tengerentúlon óriási népszerűségnek örvend a rúdtánc, ami Las Vegasból indult hódító útjára. Ezt a nőies látványsportot szeretnénk bemutatni a magyar közönségnek, és az est zárásaként adom elő a világbajnoki showműsoromat 6 méteres magasságban – tudtuk meg Pirner Almától, aki a Dollhouse Tánciskolában az elmúlt évek alatt több mint másfél ezer fiatal és idős hölgynek adta át rúdtánc és sztriptíz-aerobic tudását.

Pirner Alma nemcsak fellépője és szervezője az egyetlen hazai rúdtánc versenynek, hanem jogtulajdonosa is, így aki megnyeri a Miss Poledance Hungaryt, az – az értékes nyeremények mellett – elnyeri a jogot is arra, hogy a rúdtánc világszövetség versenyein képviselhesse hazánkat. A magyar lányokat nemzetközi szakértő zsűri fogja értékelni.

Kevesen tudják, hogy a rúdtánc a táncolás és gimnasztika egyik formája, ahol a hölgyek egy függőleges pózna segítségével adják elő produkciójukat. A poledance a szórakoztatás egy formája, de távol áll a füstös bároktól, sokkal inkább köthető a sporthoz és a cirkuszhoz, némi erotikával fűszerezve. A poledance lényege, hogy a táncosok belekapaszkodnak a rúdba, s annak segítségével atletikusabb ugrásokat, csavarokat mutatnak be. A felsőtest erőssége és az egyensúlyérzék nélkülözhetetlen, sok gyakorlást, időt igényel.

www.misspoledancehungary.hu

A cikket írta: Mellesleg
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum