Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2010-10-26 08:15:25
Bulvár
DPU, BUDAPEST: STEVE BUG (POKERFLAT)-Bogár ül a fülben…

2010.10.31. DPU, BUDAPEST: STEVE BUG (POKERFLAT)
Bogár ül a fülben…
Elég lenne, ha e fenti sort idéző plakátcsíkkal ragasztanánk tele a várost, és egy szót se szólnánk többet. A bogarat ezzel is beraknánk a füledbe. A Pokerflat-pápa Steve Bug kalandos érkezése mégis megér egy misét. Fogadjunk?!
A háttér…
Nos, ahogy mondtuk, 2010. október 31-én Mr. Bug először játszik Budapesten. Többéves előkészítés, előzte meg mindezt, csoda, hogy bogarasak vagyunk, mióta összejött?! Már a DPU átalakítása közben küldtünk helyszínfotókat; beszámoltunk a megvalósítást támogató MinimalandMelodiesMusic –MMM- tevékenységéről, lobbiztunk, s ahogy a munka haladt előre, Steve ügynöke és maga az ikon is úgy vélte, érdemes lesz hozzánk eljönnie. Óriás élmény vár ránk, azért is, mert a napokban megjelent zseniális Pokerflat-válogatás, a Shaping Elements turnéjának keretében történik meg.

A brémai muzsikus…
Tegyük fel, hogy újsüttetűen vájfülű, érdeklődő delikvens vagy, aki megérdemli a MINIMALis törődést. Nos, kedvenc bogarunk első zenéjével 1993-ban rukkolt elő. Azóta is kitörölhetetlen nyomokat hagy szinte nap mint nap az elektronikus zene történetében: rangos kiadók (Raw Elements, Dessous, Audiomatique, XLR8R, és persze a PokerFlat), rekordszámban eladott híres albumok (Volksworld, Da Minimal Funk, The Other Day, Fabric 37), élvonalbeli kollégákkal készített zenék, remixek, na meg az a rengeteg őrült parti, ahol játszott. Életművének kétségtelenül a Poker Flat Recordings a csúcsa, mely az 1999-es megalapítása óta formálja mindannyiunk ízlését. Csintalan zenevarázsló, afféle kobold a kollégák között.
A Shaping Elements…
A Poker Flat nyolcadik esszenciális válogatása. A dupla CD első korongján a kiadó legjobb aktuális felvételei csókolják lelkünket, meg nem jelent darabok borzolják kedélyünket. Jöhet a 18-as karika például Steve Bug legújabb saját zenéjére is: Shot In The Dark! Kár, hogy Tarantino nem lesz itt a bulin… Egyébként Patrick Chardronnet és D‘Julz egy-egy exkluzív felvételét is tetten érhetjük, miközben Tarantinot sirajtuk. A bónusz CD-t pedig Jay Tripwire válogatta és mixelte.

A helyi zárszó
Ez az ominózus október 31-i Masters Series a MinimalandMelodiesMusic vágyálmaiban életre keltett partisorozat első estje. A lehetőség adott. S hogy miből lesz a csereBogár? Majd meglátjuk. Mindenesetre az MMM színeiben Khristian K és Andrew Merchant Budaival és SanFranciscoBeattel egyaránt azon lesz, hogy hazafelé tartva is fületekben zúgjon a manna. Bogármódra, csudiszépen.
Belépő: 23:30-ig 2500 Ft, utána 3000 Ft
info: +3630 905 1560
info@dpu.hu
www.dpu.hu
www.pokerflat-recordings.com

A cikket írta: Mellesleg
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum