Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2011-01-18 15:33:30
Bulvár
Az X-Faktor mentora és tanára együtt bizonyít a Szombat Esti Házban!

Az X-Faktor mentora és tanára együtt bizonyít a Szombat Esti Házban!

Geszti Péter elfogadta Éliás Junior meghívását és Ferenczi Györggyel együtt január 22-én beírják magukat Szombat Esti Ház sztárvendégkönyvébe a Symbol Budapest színpadán.

Különleges éjszakai koktélnak ígérkezik a három előadóművész műsora, mivel mindhárman jeles képviselői a magyar könnyűzenei életnek és celeb világnak.

Éliás Juniort a magyar közönség 2005-ben és 2006-ban a Megasztár tehetségkutató verseny énekeseinek felkészítő énektanáraként láthatta többek közt, az ő tanítványainak sorát gazdagítja Harcsa Veronika és Péterfy Bori is. 2008-ban a Szombat Esti Láz című műsorban duettet énekelt Gallusz Nikivel, 2009-ben pedig a Jazzy Rádió Dalversenyén elnyerte a legjobb férfi énekes díjat és a Csillag Születik 2, valamint 2010-ben az RTL Klub X-Faktor című műsorának felkészítő tanára volt Geszti Péter csapatában.

Geszti Péter elmondása szerint, a tavalyi elsöprő sikert aratott X-Faktor mentori székéből az idén latinos dallamokkal tér vissza a színpadra, új zenekart alapít, és számos fiatal tehetségnek ad majd lehetőséget. A sikeres dalszövegíró és rapper a jövőben újra előadói karrierjének szentel sok időt és egy számára új területen próbálja ki magát: latinos dallamokat fog új együttesével előadni.

Ferenczi György neve már igazi márkaként cseng a magyar rock piacon. Zenekarával, a Rackajam-mel együtt sikerük oka talán az, hogy egyedülálló zenei időutazásra képesek minden egyes fellépésük alkalmával. Sajátosan ötvözik a magyar népdalokat Jim Morisonnal és Jimi Hendrix-szel, az AC-DC-t a kuruc nótákkal, Jókait és Petőfit pedig Bob Dylannel.

A zenei csemegék mellett a férfitekintetek teljes bepárásodásáról a Blikk Szépe 2010 díjazottjainak felvonulása gondoskodik az est folyamán.

Valódi díszelőadásnak ígérkezik tehát a 22-i koncert a Symbolban, ahol a rengeteg zenei műfaj örökzöld slágerei, mesteri előadók és profi zenekar találja magát szemben a Szombat Esti Ház vájt fülű közönségével.

A cikket írta: Mellesleg
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum