Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2011-01-25 07:25:29
Bulvár
Az Ocho Macho-k visszatérnek Öcsi bácsi szentélyébe

Az Ocho Macho-k visszatérnek Öcsi bácsi szentélyébe,

Tavalyi nagy sikerű Symbolos koncertjükön felbátorodva a vas megyei raggae-ska-latin-rockandroll zsiványok ismét magukra vállalják a Szombat Esti Házmester szerepét.
A srácok saját bevallásuk szerint is szívesen térnek vissza, hiszen a fergeteges szombat esti hangulaton kívül, a ház Puskás Pancho Sport Pubját is egyfajta labdarúgó szentélykén tisztelik, ahol méltón leróhatják tiszteletüket imádott bálványuk előtt.

2010. Augusztusában jelent meg első nemzetközi kislemezük, a Puskás (Pancho Bum-bum-bum) című négy dalos maxi cd, melyen a futball sláger magyar és spanyol nyelven is hallható. A dallal Puskás Ferenc előtt tisztelegnek, aki ötven évvel ezelőtt nyerte meg a BEK-et a Real Madrid-nak.
A magyar szöveget Kowalsky szerezte, harmonikán közreműködik Maszkura. A dalt hallva hívta meg a bandát a madridi Oferta Special zenekar egy közös koncertre 2010.június 19-én, így a 2010-es futball vb pár mérkőzését a Santiago Bernabeu stadion környékén nézték a fiúk, megadva a módját a Pancho helyi premierjének. Kint létük alatt a Real Madrid magyar szurkolói tagozatának vezetője is fogadta a fiúkat, hogy átvegyen egy tiszteletpéldányt a maxi cd-ből, melyet eljuttat a Real Madrid média osztályára is.
A dalhoz természetesen terveznek egy videoklipet is, lehetőleg a tehetséges mai magyar labdarúgók közreműködésével. A megjelenést támogatja a Puskas.com (alapítvány), a Real Madrid magyar szurkolói tagozata, valamint a Budapest Honvéd FC.
Céljuk, hogy ez a dal, egy igazi magyar fociinduló lehessen, melyet hallva büszkén vonulhatnak ki a hazai futballcsapatok a gyepszőnyegre.

Hallgasd meg a fiúkat te is élőben január 29-én, szombaton, a Symbol Budapestben!

http://symbolbudapest.hu

A cikket írta: Mellesleg
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum