Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2011-02-07 17:03:47
Bulvár
Hooligans a Symbolban

Hooligans a Symbolban

A Hooligans együttest a Symbol Budapest Szombat Esti Ház rendezvénysorozatának Valentin napi bulijára készülő ünnepi koncertjük kapcsán faggattuk nagyszabású 2011-es terveikről, a rock és a szerelem kapcsolatáról, és arról hogy a zenekar tagjai hogyan ünneplik a Valentin napot, ha ugyan van kivel...

- Hogy érzitek, hogyan sikerült a Zenekar életében a 2010-es év?
A Privát mennyország koncertturné jegyében telt a múlt év, a karácsony előtt stúdió munka végeredményeképpen pedig kiadtuk a zenekar 8. stúdióalbumát, 8 szem közt címmel.
- Milyen újdonságokra számíthatnak a rajongók 2011-ben?
A zenekar az idén lesz 15 éves, ebből a jeles alkalomból elindítjuk a 8 szem közt koncertturnét. Őszre tervezzük a jubileumi lemezünk karácsonyi kiadását, mely a 15 év legjobb dalait fogja tartalmazni, néhányat közülük vadonatúj hangszerelésben. A karácsony és szilveszter közötti időszakban pedig egy nagyszabású 15 éves jubileumi koncertre készülünk.
- Valentin napi koncertre készültök a Symbolban. Lesz ezzel kapcsolatban valamilyen meglepetés Tőletek?
Az új lemezről szeretnénk eljátszani több dalt, illetve viszünk magunkkal vendégművészeket is, Fehér Attilát, Rakonczai Viktort valamint két vokalistát, Kiss Enikőt és Tátrai Esztert !
- Ha már Valantin nap, azaz a szerelmesek napja. Hogy látjátok a Rockzene és a Szerelem kapcsolatát. Megférnek a dögös ritmusok és a romantika egymás mellett vagy csakis kizárólag a bőrös-latexes keménykedő, vagány nyitott kapcsolatig terjed a rock-szerelem?
Szerintünk a rockerek sokkal jobban ki tudják magukat fejezni romantikusan, erre példa több szerelmes ihletésű, lassú dalunk is.
- Picit személyeskedjünk! Ki hogyan tartja a magánéletben a Valentin napot? Reméljük mindenkinek megvan Cupido nyilának céltáblája!
Endi nem tartja különleges napnak, ő minden nap Valentin napot tart, szerinte a szeretet és a barátság nem dátumfüggő. Tóth Tibi évekkel ezelőtt azt vallotta, hogy akkor fog Valentin napot tartani, amikor Amerikában elterjed a busójárás, de azért ebben az évben kedvesének Valentin nap alkalmából egy romantikus utazást ajándékoz.
Egy dologban biztosak lehettek, a Symbol közönsége már nagyon várja fellépéseteket, és talán azon fanatikus rajongóitoknak, akik még nem jártak nálunk szintén újdonság lesz a Szombat Esti Ház. Nektek milyen előérzetetek van az Estével kapcsolatban?
Hatalmas várakozással tekintünk erre a koncertre, meglepetéssel is készülünk. Nem teljesen új számunkra a terep, mivel tavaly is itt ünnepeltük a Valentin napot, ami olyan jól sikerült, hogy ebben az évben is folytatjuk a hagyományt. Ki tudja, talán jövőre is itt leszünk?!
- Jól tudjuk, hogy 100 lányt szeretnétek megajándékozni a Valentin napi koncert belépővel?
Ez így van, nagyon szeretnénk a hölgy rajongóinknak ezzel kedveskedni, amihez a Symbol Budapest is hozzájárult.
Köszönjük szépen....kívánunk nektek sikeres és szerelemes szombat esti huligán Valentin Zúzást!
Várunk mindenkit egy szerelmes éjszakára!

A cikket írta: Mellesleg
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum