Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2011-03-29 11:04:32
Bulvár
Csavard fel a szőnyeget!

Csavard fel a szőnyeget!

Ha szeretnéd felidézni a 80-as évek házibulijait, ha szeretnél újra találkozni azokkal a legendás DJ-kel, akik elsőként mutatták be a 70-es, 80-as évek slágereit, elsőként használtak lézer fényeket és hoztak profi táncosokat a partykra, akkor ne szalaszd el a Symbol Budapest rendhagyó április elsejei, retrobuliját, ahol fellép a legendás Discotheque 4.
Magyarország első lemezlovasai Éliás Gyula, B. Tóth Laci, D. Molnár György és Danyi Attila voltak. Ők alkották a legendás Discotheque 4-t, akik slágeres zenéikkel gyorsan meghódították a magyar közönséget: 1978 és 1981 között nem csupán a legnépszerűbb budapesti egyetemi klubokban léptek fel - mint a KEK (Kertészeti Egyetem Klubja), az E épület, a Közgáz Klub, vagy a Vár Klub, hanem az ország legnagyobb sportcsarnokaiban is rendszeresen műsort adtak. Ki gondolná, hogy a diszkó nagy öregjei alkalom adtán még ma is beállnak a dj pult mögé, és aktívan zenélnek? Bár a legendás négyest együtt már évtizedek óta nem láthattuk, most a Symbolban egy április elsejei retrobuli kedvéért ismét nekünk zenélnek.

Akik már a 80-as évek elején bulizni jártak, még emlékeznek arra, hogy a négy diszkós önálló stílust képviselt: B. Tóth a popzene, D. Molnár a reggae, Éliás a funky mestere volt, míg Danyi rengeteg rockot és latin zenét játszott. Ma már mindannyian külön utakon járnak, de továbbra is a zenei világ közelében maradtak. Április elsején, 30 év után újra összeáll a legendás Discotheque 4 a Symbol színpadán! Gyere, és éld át újra, vagy kóstolj bele a diszkó korszak hangulatába!

symbolbudapest.hu

A cikket írta: Mellesleg
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum