Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
Küldje el egy ismerősének a cikket! Nyomtassa ki ezt a cikket! A cikk betűméretének növelése A cikk betűméretének csökkentése
 
2011-08-03 14:22:38
Bulvár
Sztárparádé és teltház a 26. Magyar Nagydíj Hivatalos Afterparty-ján!

Sztárparádé és teltház a 26. Magyar Nagydíj Hivatalos Afterparty-ján!

Hihetetlen pozitív visszhanggal záródott az idei Forma1 magyarországi futamának hivatalos afterparty-ja! Vasárnap a Symbol Budapestben megrendezett fergeteges partyn többek között olyan versenyzőkkel bulizhatott együtt a nagyérdemű, mint Adrian Sutil, Sergio Perez, vagy épp Bruno Senna, Nico Hülkenberg és Paul di Resta, akikkel már a bejáratnál a bejutásért szinte egymást szétcincálni készülő tömeg fényképezkedhetett.

Emellett nem kisebb nevek jelentek még meg az eseményen, mint többek között a mexikói Telmex és a New York Times tulajdonosának, Carlos Slim-nek, azaz jelenleg a világ leggazdagabb emberének fia, Carlos Slim Jr. , aki társaságával egészen pirkadatig ropta Sakon Yamamoto, Julia Carpenter és Toto Jr. fantasztikus beatjeire a táncot. Az eseményre természetesen a 21 éves Hungaroringen is versenyző és egyre inkább feltörekvő mexikói pilótával, Sergio Perez-zel érkeztek, akinek szponzora és egyben mecénása is Carlos Slim.
Perez, aki jelenleg Párizsban él, elmondta, hogy a versenyzésre való tekintettel ez az afterparty az egyedüli party esemény amit ő budapesti tartózkodása alatt meglátogatott, valamint, hogy nagyon szereti Budapestet. Azt, hogy mennyire fantasztikusan érezte magát a Symbolba érkezett csapatával mi sem bizonyította jobban, mint Sakon Yamamoto zenéjére való fergeteges tánca, illetve hajnal fél 5 körüli távozása. A pilóták mellett tiszteletét tette az eseményen Eddie Jordan is, a Jordan istálló egykori csapatfőnöke, jelenleg pedig a BBC egyik legnevesebb szakkommentátora.
A magyar celebek közül felvonultak a Lotus Ladies Cup lányai, Kiss Ramóna, Ördög Nóra és Nánási Pál, csak úgy, mint Lakatos Márk, Edvin Marton, Kásás Tamás, Fehér Balázs modell és jelenleg a világ egyik legszebb topmodelljei közt számon tartott Ebergényi Réka, a playmate Bódy Szilvi, Herczeg Zoltán divattervező és megannyi inkább bulizni, mint feltűnősködni óhajtó ismert ember és sztár.
Az esemény legjobb pillanataiból itt csemegézhettek:
Fotók

A cikket írta: Mellesleg
 
 
 Aukciók a TeszVeszen
 www.teszvesz.hu További aukciók   


online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum