Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Szezonzáró gyorsulás a Hungaroringen
2007-10-26 Programmagazin
Hagyományos módon, Október 22-én került megrendezésre az EVO Gyorsulási Verseny idei szezonzárója, mely egyben a 11. születésnapja is volt a versenysorozatnak.
 
BŐVEBBEN 

 
A Wild Magazin Motorszépség- versenyt hirdet!
2007-10-18 Programmagazin
A magyar motorépítők az elmúlt pár évben sikert sikerre halmoznak nemzetközi szinten. Van már VB 4., és 5. helyünk, EB első, második, tizedik és közönségdíjunk. Emellett amerikai film szuperprodukcióknak gyártanak magyar műhelyek különleges motorokat. A motorépítők világában pedig csak csodálkoznak, milyen az építési szellem Magyarországon.
 
BŐVEBBEN 

 
PURE PRIVÉ-Ha péntek akkor Ibiza Budapesten a Privében...
2007-10-16 Programmagazin
A nagysikerű Grand Opening után folytatódik Budapest legújabb partisorozata a Club Privében, szigorúan az igényesség jegyében.
 
BŐVEBBEN 

 
Újabb fergeteges myVIP Retro 77 buli!!!
2007-10-15 Programmagazin
A myVIP Retro 77 Klubjának már több mint 20.000 tagja van! Ez nem lehet véletlen!
 
BŐVEBBEN 

 
MEGJELENT AZ E-KLUB REVOLUTION LEMEZ!
2007-10-11 Programmagazin
2007. október 13-án új korszak veszi kezdetét Budapest legnagyobb múlttal rendelkező szórakozóhelye...
 
BŐVEBBEN 

 
Mivel készül Dj Kühl a Maydayre?
2007-10-08 Programmagazin
-Mikor és hol voltál először Mayday-en privátban és/vagy dj-ként? Milyen volt a legelső benyomásod a buliról? - Itt Pesten a legelső Mayday bulin, sőt a szervező csapat munkájában is résztvettem, persze az akkori Mayday még totális kalózkodás volt, a németeknek semmi köze sem volt hozzá.
 
BŐVEBBEN 

 
Dj Breeth októberben debütál a Mayday-en
2007-10-06 Programmagazin
-Mikor és hol voltál előzör Mayday-en privátban és/vagy dj-ként? Milyen volt a legelsőbenyomásod a buliról? - Be kell vallanom, sosem voltam még Mayday-en, habár minden partik királynőeként gondolok erre a rendezvényre. Különbözőokok miatt korábban sajnos nem nyílt alkalmam látogatni ezt a partyt. Épp ezért az október 22-i szereplés különleges debütálás lesz az életemben és alig várom, hogy megtörténjen.
 
BŐVEBBEN 

 
Világsztárok kéthetente a Sensationben!
2007-10-03 Programmagazin
A sikeres első szezont követően a Sensation minden szombaton várja kedves vendégeit! Minden második héten világsztárokkal, illetve exkluzív külföldi partykkal kedveskedik a klub a szórakozni vágyó közönségnek!
 
BŐVEBBEN 

 
EVO Gyorsulási Verseny szezonzáró megabuli
2007-10-01 Programmagazin
Hagyományos módon, Október 22-én rendezik az EVO Gyorsulási Verseny idei szezonzáróját, mely egyben a 11. születésnapja is lesz a versenysorozatnak.
 
BŐVEBBEN 

 
Tiesto Justin Timberlake-nek készített remixet
2007-09-19 Programmagazin
Több heti várakozás után Tiësto végre hivatalosan is bejelentette Justin Timberlake „Love Stoned” kislemezére készített remixének megjelenését. Timberlake most futó slágerének teljesen átdolgozott verzióját Tiesto először saját rádió show-jában, a Club Life-ban mutatta be.
 
BŐVEBBEN 

 
Az MTV műsorvezető casting győztesei: Franciska és Gábor!
2007-10-25 Programmagazin
A Felhajtás című valóság show három hetes izgalmai után, az utolsó adást követő Swungban derült ki, hogy ki illetve kik nyerték el az új hazai zenecsatorna műsorvezetői posztját.
 
BŐVEBBEN 

 
ÁgyúgolyóFutam 24!
2007-10-17 Programmagazin
2007 sem múlhat el ÁgyúgolyóFutam nélkül, és most már csak rajtatok múlik milyen bulit fogunk csapni 2007. November 16-17 és még egy picit 18-án is. Ebben az évben egy rendhagyó és izgalmakban bővelkedő különleges futamra hívunk mindenkit aki szereti a sebességet az adrenalint és a kihívásokat.
 
BŐVEBBEN 

 
My Budapest 2008 - Zenei pályázat!
2007-10-15 Programmagazin
DJ-k, ifjú producerek és szoba-zenészek: most rajtatok a sor!
 
BŐVEBBEN 

 
A világ legkeresettebb Dj-je Magyarországon először
2007-10-15 Programmagazin
Fedde le Grand, a "Put your hands up for Detroit" , a "Creeps" és számos mindenki által ismert szupersláger alkotója Budapest egyetlen prémiumklubjába, a SENSATIONBE érkezik!
 
BŐVEBBEN 

 
Hulster 8 valve a Wild legújabb számában
2007-10-08 Programmagazin
A motorépítő bajnokságok eredmény- hirdetésein a magabiztos esélyesek általában annál inkább örülnek, minél később hallják a nevüket. Már csak a freestyle első helye volt hátra, amikor Stellan Egeland meghallotta a nevét. Diadalittas üvöltéssel közeledett a színpad felé, de a tavalyi győztes, a japán Chicara azonnal útját állta. A nyakába ugrott…
 
BŐVEBBEN 

 
Jay Cortez interjú
2007-10-07 Programmagazin
-Mikor és hol voltál először mayday-en privátban és/vagy dj-ként? milyen volt a legelső benyomásod a buliról? - Privátban jártam először Mayday-en néhány éve Budapesten. Alapvetően tetszett a buli, látványos volt. Jó, hogy vannak bulik, amelyek ilyen sok embert megmozgatnak.
 
BŐVEBBEN 

 
Egy új illat és Egy új R&B Party!!!
2007-10-04 Programmagazin
Mielőtt meg-
ismerkednénk a Sean John márkával,és a Rhythm & Bling Fridays partyval érdemes megismernünk magát az embert, Sean John Combst.
 
BŐVEBBEN 

 
Bódi Sylvi Dundikával lakomázott a Várban
2007-10-02 Programmagazin
Pálinka- és Kolbász- fesztiválra csábítanak a szépségek - Bódi Sylvi és Dundika nem mindennapi pikniket rendezett a Budai Várban, a turisták legnagyobb örömére. A két barátnő fogta a jól megpakolt piknikkosarát és megterített a várkertben, az eléjük táruló panoráma láttán igencsak megjött az étvágyuk.
 
BŐVEBBEN 

 
Porn Star Party a Kaméleonban
2007-09-20 Programmagazin
Szeptember 22-én egy minden ízében új partysorozat indul a Kaméleon klubban, ahol a hazai és nemzetközi pornószakma képviselői rajongóik társaságában bulizhatják át az éjszakát.
 
BŐVEBBEN 

 
„10 év klipjei” a VIVA-n!
2007-09-18 Programmagazin
Magyarország első zenecsatornája már emberi korban számítva is lassan tinédzser korba lép. Az idén 10 éves VIVA, a lehető legszebb szülinapi ajándékkal lepi meg nézőit. Egy különleges műsorral, ami a csatorna fókuszában álló klipeket fogja csokorba az elmúlt 10 év távlatából.
 
BŐVEBBEN 

<<  <   7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  >  >>
online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum