Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Porn Star Party
2007-09-14 Programmagazin
Szeptember 22-én egy minden ízében új partysorozat indul a Kaméleon klubban, ahol a hazai és nemzetközi pornószakma képviselői rajongóik társaságában bulizhatják át az éjszakát.
 
BŐVEBBEN 

 
Szeptember 14-én újra a gyorsulásé a főszerep
2007-09-07 Programmagazin
Szeptember 14-én a szokásos időpontban, este 6 órától kerül megrendezésre az EVO Gyorsulási Verseny.
 
BŐVEBBEN 

 
Old School Sportster a Wild legújabb számában
2007-09-03 Programmagazin
Laci a Gigamachine motorépítő műhelyben dolgozik, így magától értetődő, hogy motort épít magának is. A tervezéskor pedig meg sem fordult más a fejében, mint az a klasszikus formavilág, ami a hatvanas-hetvenes évek első chopperjeit jellemezte – de az újragondoláskor nem habozott kissé lefújni a port...
 
BŐVEBBEN 

 
Cool Garden + Viva TV: Légy a mi emberünk!
2007-08-15 Programmagazin

Cool Garden
A Viva Tv és a Cool Garden 14-től 30 éves korig keress lányokat, fiúkat az induló „Lépésről Lépésre” c. táncos televízió műsorához.
 
BŐVEBBEN 

 
NuGENERATION FESTIVAL - KECEL
2007-08-02 Programmagazin
A KECEL ELECTRONIC MUSIC FESZTIVÁL után itt a RÁADÁS!
 
BŐVEBBEN 

 
Killer Orange - A gyilkos narancs
2007-08-02 Programmagazin
A South Florida Choppers átlagostól kissé hosszabb motorja igen radikális stílust mutat. A Killer Orange-ra ülve (pontosabban beleülve) rögtön magassá válik a járdaszegély, és elérhetetlen távolságba kerülnek a fák. Igazából a kormány elérése sem olyan egyszerű, a kéztartás a legkomolyabb ape hangereket idézi…
 
BŐVEBBEN 

 
MARKUS SCHULZ – PROGRESSION – megjelent a második szerzői album
2007-07-21 Programmagazin
Úgy tűnik Markus Schulz szerencsés csillagzat alatt született. Miután kiadta első szerzői albumát, felkerült az előkelő DJ Top 100 slágerlista 19. helyére, nagy sikert aratott Ibiza 2006-os CD-jével, a hetente jelentkező Global DJ Broadcast rádiós show-ja több mint 30 rádióadón megy világszerte, bejárta a világot Ausztráliától kezdve Oroszországig, Kínáig.
 
BŐVEBBEN 

 
PALACE SUMMER CLOSING FEST - ARMIN VAN BUUREN - SEAMUS HAJI - MARKUS SCHULZ
2007-07-18 Programmagazin
Emlékszel még a legendás Palace-záróbulikra? Amikor valamilyen rejtélyes oknál fogva alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak, és azt a balatoni szórakozóhelyen búcsúztasd? Idén visszaidézzük a régi nagy zárók hangulatát, egy fergeteges sztárparádéval.
 
BŐVEBBEN 

 
SUNSHINE 2007 DJ Berry mixelésében
2007-07-11 Programmagazin
Ha nyár, akkor SUNSHINE 2007! Az idei évben is egy igazán pörgős kis Cd-t készített DJ Berry a nyár és a bulizás szerelmeseinek.
 
BŐVEBBEN 

 
BRAZIL ŐRÜLET A PALACE-BAN!
2007-07-04 Programmagazin
Visszatarthatat- lanul itt a nyár, forróság és szenvedély fűzi össze a nappalokat és az éjszakákat. A Palace-ban sincs ez másképp - egy igazán különleges partival ünnepeljük a balatoni pörgés kezdetét és egy népszerű magazin születésnapját.
 
BŐVEBBEN 

 
Dundikával és Kustánczi Liával búcsúzott az illat-party
2007-09-13 Programmagazin
Dundikával és Kustánczi Liával búcsúzott az illat-party - Fergeteges záróbuli Kiskunhalason
 
BŐVEBBEN 

 
TIESTO: IN SEARCH OF SUNRISE 6 (Ibiza)
2007-09-05 Programmagazin
Több mint egy év várakozás után megjelent az új Tiësto mixlemez, az aranylemezes In Search of Sunrise sorozat 6. része.
 
BŐVEBBEN 

 
A RapSzínHáz sikere a Félsziget fesztiválon
2007-08-15 Programmagazin

RapSzínHáz
Több nemzetközi produkcióval karöltve vendégeskedett a RapSzínHáz társulat Erdélyben a Félsziget fesztiválon. A sok magyar ajkú fiatalnak köszönhetően hatalmas sikerrel mutatkozott be első határon túli előadásán a csapat.
 
BŐVEBBEN 

 
Augusztus 11 - az EVO Gyorlsulási Verseny következő fordulója
2007-08-07 Programmagazin
Augusztus 11-én rendezik az EVO Gyorsulási Verseny következő fordulóját mely rendhagyó módon már délelőtt 10-től várja az érdeklődőket és a gyorsulni vágyókat.
 
BŐVEBBEN 

 
Gonoszok Season II: Guest: Danny L.
2007-08-02 Programmagazin
A fix.tv idén februárban indította el a Gonoszok TV Dj Show műsort, melyben a két rezidens Canard és Perutech mellett a hazai elektronikus zenei paletta legnépszerűbb arcai is meghívást kaptak. A műsor augusztus 4-én nyitja a második szezont és jönnek az új adások, új vendégekkel.
 
BŐVEBBEN 

 
EFOTT: kedden rajt, szombaton világrekord-kísérlet
2007-07-23 Programmagazin
Kedden, azaz július 24-én, a nulladik napon délben nyitják meg a kapukat a Debrecen melletti Vekeri-tó partján, hogy elinduljon a 32. Egyetemisták és Főiskolások Turisztikai Találkozója. Az eddigi legnagyobb EFOTT-on 12 helyszín 300 fellépője várja a bulizni vágyókat. A fesztivál utolsó napján egy Guiness Rekord-kísérlet is lesz: a sörváltóban 8 perc alatt próbál meg 100 ember meginni egymást követve 100 korsó sört.
 
BŐVEBBEN 

 
Wonderland Avenue az E-Klubban!
2007-07-20 Programmagazin
Augusztus 18. Szombat - A neves klub nem kisebb vendéggel örvendezteti meg közönségét, mint a White Horse című világsláger előadója. A hazánkban is rongyosra játszott sláger megalkotója, vagyis a Wonderland Avenue Magyarországra eddig csak egyszer látogatott el, vidékre, és az sem mostanában volt. Nem csoda hát, hogy a budapesti rajongóknak is kijárna már egy ütős buli.
 
BŐVEBBEN 

 
Pure Trance 2 - Szeifert új mixlemeze már a boltokban!
2007-07-12 Programmagazin
Megjelent az igényes sorozat második része DJ Szeifert mixelésében. A sorozat első része 2005 májusában látott napvilágot, és a nyár meghatározó trance korongja volt. Szeifert folytatva a hagyományokat, most is a szcéna leghúzósabb dalait válogatta és mixelte egybe ismert holland és angol kiadóktól. Hallhatjuk a lemezen többek között Markus Schulz és Armin van Buuren legújabb szerzeményeit is. A különleges hangú énekesnő Kirsty Hawkshaw új kislemeze, az “Outsiders” is helyet kapott az albumon Jose Amnesia remixében, mely egy igazi gyöngyszem a lemezen. Kirsty énekelt többek között Tiesto Just Be című slágerében is.
 
BŐVEBBEN 

 
Nagy olasz slágeralbum - 100% Itália
2007-07-10 Programmagazin
Eredeti felvételek a legismertebb előadóktól! 100 % Itália! - Igazi hiánypótló könnyed válogatásalbum minden korosztály számára, akik szeretik a romantikus, vagy épp nyaralást idéző slágereket.
 
BŐVEBBEN 

 
Hegyalja Fesztivál - már csak két hét van hátra!
2007-06-29 Programmagazin
A nyolcadik alkalommal megrendezendő Hegyalja Fesztivál nem véletlenül tartják számon Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényeként, illetve a nyár egyik legfontosabb környezetvédelmi eseményeként. Évek óta több mint ötvenezren zarándokolnak el a világörökség részeként jegyzett Tokajba, illetve a Tisza túloldalán található rakamazi Tisza-kempingbe, ahol közösségi, kulturális élményekkel gazdagodnak. Természetesen "komoly" dolgokkal is találkozhatnak: az idén 23 civil szervezet kapott lehetőséget a bemutatkozásra, az E-Misszió Zöld Sátorban pedig naponta 5-6 előadás, pódiumbeszélgetés, kerekasztal-vita várja az édeklődőket július 11-e és 15-e között.
 
BŐVEBBEN 

<<  <   8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  >  >>
online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum