Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
A legöregebb - Cool Cat hot rod-ja
2008-12-04 Programmagazin
Először a nagy- teljesítményű V8-as hangja hallatszik, ahogy a Supertrapp jellegű kéményeken előtör. Az autó megjelenése aztán minden képzeletet felülmúl. Még jó, hogy én már láttam, így van lélekjelenlétem a fényképezőgéppel is foglalkozni...
 
BŐVEBBEN 

 
BUDAPEST FASHION WEEK - Naponta 7 divatbemutató!
2008-11-28 Programmagazin
Idei őszi rendezvényünk- nek is a VAM Design Center épülete ad otthont. A rusztikus falak és az üvegtetővel fedett, 670 m2-es impozáns aula valódi exkluzív keretet kölcsönöz a divatbemutatóknak, egyúttal Magyarország legnagyobb divateseményének.
 
BŐVEBBEN 

 
Karacs kirobbanó formában várja Fordot!
2008-11-17 Programmagazin
Szombat este a profi ökölvívásban is jártas Jeff Ford látogat el hazánkba, hogy megmérkőzzön a K-1 hazai uralkodójával. Karacs Attila viszont kirobbanó formában várja az ötszörös thai-boksz világbajnokot.
 
BŐVEBBEN 

 
Jour d’espoir - A Radical Garage építése
2008-11-06 Programmagazin
Jóval ritkábban lehet látni komoly motorépítést Dyna-ból, mint softail-ból. Ez egyszerűen így alakult, amióta az építések elterjedtek itthon. A trend persze külföldön sincsen másképpen.
 
BŐVEBBEN 

 
EVO NEO: Gyorsuló Királynő a Hungaroringen!
2008-10-22 Programmagazin
Október 23-án igazi családi nap keretében kerül sor az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat idei utolsó, mindent eldöntő versenyére a Hungaroringen, egy igazi királynővel, Dammak Jázminnal!
 
BŐVEBBEN 

 
Sound Of Cream 1st Birthday party beszámoló
2008-10-21 Programmagazin
A Sound Of Cream pénteken ünnepelte egy éves szülinapját a Tabu Lounge falai között. Meghívott vendég Tenishia, Málta leghíresebb dj párosa. A név magáért beszél. Aki ott volt, sosem felejti el ezt a hatalmas bulit.
 
BŐVEBBEN 

 
Tenishia (MLT) Interjú
2008-10-17 Programmagazin
Sound of Cream with TENISHIA (MLT) @ Tabulounge - Budapest (2008.10.17.)
 
BŐVEBBEN 

 
Oxygen Wellness: újra indul a Fogyiklub!
2008-10-16 Programmagazin
Az Oxygen Fogyiklub egy olyan személyre szabott fogyókúrás program, mely segíti a fokozatos testsúlycsökkentést, valamint a sikeres fogyás után az eredmény fenntartását.
 
BŐVEBBEN 

 
Disco’s Hit Nights Veszprém
2008-10-13 Programmagazin
A buli folytatódik! Sorrendben ötödször gyűlnek össze a DISCO*S HIT NIGHT lemezlovasai, hogy alágyújtsanak a hangulatnak az ország legnagyobb partihelyszínein. Október 22-én a veszprémi sportarénában csap a lovak közé a DISCO*S HIT teljes legénysége - név szerint Bárány Attila, Hamvai PG, DJ Junior, Antonyo, Lauer, Danny L és Soneec - hogy egy grandiózus rendezvényen Veletek együtt ünnepeljük a house uralkodását!
 
BŐVEBBEN 

 
LÉGY TE IS DJ! NOVEMBERBEN ISMÉT INDUL STERBINSZKY DJ-SULIJA!
2008-10-03 Programmagazin
Már csak hetek kérdése, és indul az őszi DJ-suli Sterbinszky vezetésével. A közel két éve igen sikeres kezdeményezés már jó néhány tehetséges fiatalt vezetett be a lemezlovasok világába mind technikai, mind egyéb tudnivalók terén. A Sterbinszky által életre hívott tanfolyam laza, kötetlen formában, de abszolút hiteles és erős háttérrel segíti a kezdő DJ-ket a szakmai előrejutásban.
 
BŐVEBBEN 

 
Boltokban a Party Megamix 2008 Tél!
2008-11-29 Programmagazin
A nagy sikerre való tekintettel állandósítjuk a Party Megamix válogatásokat is. Az első Party Megamix hetekig vezette a Mahasz Válogatás listáját, ez buzdított arra, hogy félévi rendszerességgel megjelentessünk egy jó kis party lemezt.
 
BŐVEBBEN 

 
Téli Fesztivál
2008-11-25 Programmagazin
A 2005-ben, majd 2006-ban megrendezett Intro Fesztivál „örököseként” a Téli Fesztivál tulajdonképpen egy, a Millenáris kezdeményezésére létrejött „összehangolt kulturális akció”, a kortárs művészetek néhány legfontosabb budapesti helyszínének fókuszba helyezésével.
 
BŐVEBBEN 

 
BUDAPESTI EROTIKA EXPO
2008-11-10 Programmagazin
November harmadik hétvégéje az évszázad legforróbb őszi napja lesz, hiszen a Lurdy Ház Kiállítási Központja újraértelmezi az erotikus kiállítások fogalmát.
 
BŐVEBBEN 

 
EVO NEO Gyorsulási Verseny beszámoló
2008-11-03 Programmagazin
Október 23-án igazi családi nap keretében került sor az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat idei utolsó, mindent eldöntő versenyére a Hungaroringen.
 
BŐVEBBEN 

 
MOTOR TUNING KIÁLLÍTÁS ÉS TATTOO EXPO
2008-10-22 Programmagazin
A Lurdy Ház Kiállítási központban 2008. október 23-26-án kerül megrendezésre a Motor Tuning Kiállítás és Tattoo Expo.
 
BŐVEBBEN 

 
Világszenzáció a Hungaroringen!
2008-10-18 Programmagazin
Közép-Európa első Nascar versenyzője Makai György először lép a magyar közönség elé október 23-án a Hungaroringen megrendezésre kerülő EVO NEO Gyorsulási Versenyen.
 
BŐVEBBEN 

 
EGY ÉVES A SOUND OF CREAM
2008-10-17 Programmagazin
A Sound of Cream partisorozat egy éve debütált a magyar közönség előtt. Antoos (Antal Sándor) és Tebron (Fekete Norbert) tehetségével és hihetetlen zene szeretetével hamar a köztudatba lépett. 2008. október 17-én, a Tabu Lounge szórakozóhelyen egy hatalmas születésnapi bulit tartanak, ahova mindenkit sok szeretettel várnak. Ebből az apropóból készítettem velük interjút.
 
BŐVEBBEN 

 
EVO Neo, a mindent eldöntő futam!
2008-10-15 Programmagazin
Október 23-án igazi családi nap keretében kerül sor az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat idei utolsó, mindent eldöntő versenyére a Hungaroringen.
 
BŐVEBBEN 

 
Paul Rogers interjú
2008-10-03 Programmagazin
Paul Rogers hosszú évek óta döngeti a ház falát kellemes, dallamos, sokszínű elektronikájával, de belefuthatunk TV-sorozatok vagy játékprogramok zenei aláfestésében is az ő munkáiba. Hosszú idő után újra Magyarország határát készül átlépni, s a műfajok és stílusok legfrissebb egyvelegét bemutatni, tabuk nélkül, a Tabuban.
 
BŐVEBBEN 

 
Első Pesti Erotikus Sörfesztivál Október 3-5 Lurdy Ház
2008-10-02 Programmagazin
Jó csajok, és a legjobb sörök várnak rád ezen a héten péntektől vasárnapig a Lurdy Ház kiállítási központjában. Az Első Pesti Erotikus Sörfesztiválon, a legminőségibb söröket a leggyönyörűbb lányok szolgálják fel. A sörhas, a sörivó, valamint a sörkitöltő versenyek és a rendezvény műsorvezetője Judy Nero.
 
BŐVEBBEN 

<<  <   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>
online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum