Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Kenny

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


Kenny
KennyDj Kenny - The Pressures
Grafikus, dj, producer. Hogy mi a közös e három szó jelentésében? Az alkotás. Kenny esetében ez a három szó szorosan összeforrt a klubok és az elektronikus zene világával. Király Kristóf (polgári nevén) 1981 november 3-án született Kecskeméten, amit ő csak "dj öntödének" nevez, utalva ezzel arra, hogy korai példaképei és későbbi barátai Surprise, Garfield, Pat Duff, James Cole is itt látták meg a napvilágot. Az alkotás utáni vágy már egészen gyerekkorától jelen volt. "Kiskoromban rengeteget legóztam, rajzoltam és minden pénzemet repülőgép modellekre és kellékekre költöttem. Később ezek a mániáim feledésbe merültek és helyükbe a számítógépes grafika lépett" Alkotási vágya kiélésére és csiszolására egy művészeti középiskola látszott a legjobb választásnak. A mozgalmas 4 év alatt zenei stílusok garmadáját ismerte meg. "Mindenevő voltam, hallgattam rockot, hip-hop-ot, triphop-ot sőt még technot-t is :) ".
A lassanként magyarországra is begyűrűző house és epic láz teljesen elragadta Kenny-t. Lassanként megismerte a klubok világát. Innen ered barátsága Dave Van N-el. Együtt jutottak el első Balkan Beat Brothers rendezvényükre, amely 2000. novemberében volt a kecskeméti Club Robinson falai között Surprise, Garfield, Guntar és Pöli szereplésével. Az itt hallott zenék és a soha nem tapasztalt hangulat nagy hatással volt Kenny-re. "Éreztem hogy megtaláltam azt a zenei világot, amit eddig kerestem. Elhatároztam, hogy én is dj leszek :) " Innentől kezdve minden Balkan Beat rendezvényre ellátogatott és összebarátkozott a példaképként tekintett lemezlovasokkal.
Első fellépése Kiskunhalason egy saját szervezésű buli volt, ahol Dave Van N-vel és Mort-tal játszott. Ezek után a tiszakécskei Stuart-tól kapott lehetőséget a New Night-ban. Ekkoriban került kapcsolatba a különféle zenekészítő szoftverekkel és elkezdett saját zenéket komponálni és kialakítani saját stílusát. A dark tribal hangzás idején kikerült kezei alól pár olyan szám, melyek felkeltették a barátok és a dj-k érdeklődését.
A következő állomás Magyarország egyik népszerű underground zenei lapja, a Check magazin volt, ahol mint grafikus-designer vette ki a részét a magazin csapatának munkájából. Itt szintén sokféle zenei hatás érte, ezáltal folyamatosan formálódott ízlése. Elkezdett minőségi deep, tribal és break zenéket vásárolni és pörgetni és ezzel együtt egyre több warmup lehetőséget kapott különféle klubokban.
Eddigi pályafutása során fellépett a budapesti Home, Citadella, B7, B7VIP, a keceli Korona, a kecskeméti X-treme és Bling-Bling valamint több kisebb magánrendezvényen, mint például a Pressure vagy a Music Addict.
A Check magazin után a Surprise által alapított Pressure grafikai és zenei stúdióban kapott munkát. Az ország majd' minden fontosabb klubjának és klubestjének készített / készít reklámokat. Teljesség igénye nélkül: Club New Night, Club Korona Kecel, Flört, Dance Tuning Disco, Blondy, Bling-Bling, B7, Made Inn, Pleasuresound, MusicAddict, Badgirls, Titan, NGoHT, The Debut, Foundation, Ritualbeats, I love Sunday, Midnightrun...
Kenny a stúdió zenei életében is fontos szerepet játszik. Surprise-zal ketten alkotják a The Pressures producer duót. Legutóbbi két két remixük -melyet a Quasar - Ritual, illetve az October trackjére készítettek- nagy sikert aratott a közönség valamint a külföldi és hazai lemezlovasok körében.
Kenny 2006-tól a tiszakécskei Club New Night rezidensi szerepét is megkapta, így minden rendezvényen ő melegíti elő táncteret a külföldi és hazai élvonal dj-i előtt. Pályafutása során fellépett már sok külföldi dj-vel, mint pl. a Deep Dish, Nic Fanciulli, Sultan, Anthony Pappa, Lee Burridge, Satoshie Tomiie, John Creamer, Sumsonic Team, Moshic... a lista nem teljes, sőt, folyamatosan növekszik. További terveiről faggatva csak annyit mondd: GYÁR. ;)
KENNY KEDVENCEI
Kedvenc dj-k:
John Digweed, Sander Kleinenberg és Desyn Masiello.

Kedvenc producerek:
Bookashade, Pole Folder, Trentemoller, Forteba, Mylo.

Kedvenc filmek:
Blow, Fight Club, American Beauty, American History X, Forest Gump

Kedvenc étel:
Tenger gyümölcsei, Sushi, Steak

Kedvenc Ital:
Coronita, Rosé, Pina Colada, Gold Digger

Kedvenc időtöltése:
Mozi, Maya, Fotózás

Kedvenc állat:
Kutya (Boxer), Gepárd, Pingvin
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum