Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Asa & Max

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


Asa & Max
Asa & Max


Asa és Max nem csak a pultok mögött a magánéletben is párost alkotnak. Back-to-back szettjükkel közösen már öt éve szórakoztatják a nagyérdeműt.

Max, azaz Szabolcs (29) már kilenc esztendeje űzi a lemezlovasok mesterségét. Még Szabadkán, szülővárosában tanult meg keverni Dj Okey és Fakirtól, akik mára világhírű producerekké váltak Noise Distruction néven. Max a város leghíresebb diszkójában, a ma is prosperáló Lifkában próbálhatta ki magát először, mint lemezlovas.

A páros Szegeden ismerkedett meg egymással 1997-ben egyetemi éveik alatt. Hamar fény derült arra, hogy egyéb közös tulajdonságaik mellett zeneileg is teljesen egy hullámhosszon vannak, így Asa, azaz Ildikó (26) is a dj pultok mögé merészkedett.
A Lagunában, ami egy elegáns klub volt Szeged belvárosában, tehették fel bakelitjeiket első ízben együtt.

Budapestre négy évvel ezelőtt költöztek fel - hiszen Asa fővárosi születésű -, és a korábbiaknál is intenzívebben vetették bele magukat az éjszakai életbe. Kisebb-nagyobb kluboktól kezdve, kávézókon keresztül, szabadtéri party-kig mindenhol feltűntek az elmúlt években. Eddigi állomásaikból a Club Play "Tech Time" rezidensi posztját, Trafóban, Süss Fel Napban, West Balkánban Nagával való közös fellépéseiket, a Pachában, Home "69" partin, Kashmirban, E-Klubban, a szarvasi Marshall-ban, a pécsi B52-ben és számos szabadtéri bulin (Frank-hegy, Garancsi tó...) való részvételüket emelem ki.
Jelenleg a budapesti Super Sonic Technikum "Terminal" és "Techno Mission", a Blade Club "Turbo Sounds" rendezvényének és a Club11 partijának rezidens dj-i.

Hitvallásuk az igényesség, amely alapján szelektálják zenéiket. Nem elvakultak egyetlen stílus irányában sem: tech-houset, tribalt, chicago houset, break-beatet és technot is hallhattunk már tőlük, gyakran egy mixben ötvözik a különböző irányzatokat. Arculatukat egyedi szettjük határozza meg, és nem mások majmolása, vagy egy-egy zenei stílus mögé rejtőzés.

Mixeiket a hazai rádiók is előszeretettel játsszák. Hallhattuk őket élőben már a Rádió Café szombat esti műsorában, a gödöllői Másik Rádió "Pulzár" c. műsorában, ill. felvételről a Roxy Rádióban, Rádió Deejay-n, illetve számos regionális rádióban.

A páros egy éve produceri tevékenységbe is belekezdett. Komplett stúdiót építettek fel, ahol a masteringet is maguk készítik. Első szerzeményüket a Budapest Parádé 2004-en hallhatja a közönség. A zeneírás mellett, mások számára is vállalnak masteringet (Referencia: Memo Records első albuma).

Legutóbb az internetes rádiózásba is belekóstoltak, a http://www.justmusic.fm-en saját műsoruk van minden hétfőn 18:00-20:00-ig "MUSIC MAKERS" címmel.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum