Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Slam Jr.

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


Slam Jr.
Slam Jr.Slam Jr.
Slam Jr.Slam Jr. - 1971. július 30-án látta meg a napvilágot, Szombathelyen.
Gyermekévei a zeneóvodában, majd a zenei általánosban és ezzel párhuzamosan a zeneiskola B. tagozatán telnek. Hét évesen vesz a kezébe hangszert és novére hatására a gordonka mellett dönt. Az általános iskola befejezése után felvételi nélkül kerülhetne be a zenei konzervatóriumba, ami folyamatos fülbetegsége miatt sajnos meghiusul.

A zenétől és a hangszerektol nehezen vesz búcsút,s amikor novére egy alkalommal becsempészi egy diszkóba, tudatosul benne a jövő. A jövő, amely már előremutat az új évezredbe, a zene, ami folyamatosan meg tud újulni és egyszersmind szórakoztató és megunhatatlan. Ideje korán megfogalmazódik benne a tény, hogy folyamatosan felgyülemlő zenei igényét és alkotó vágyát hol tudja majd kiélni. Ennek fényében már az sem meglepő, hogy tizennyolcadik életéve már a DJ pult mögött köszön rá.

Kezdetben a klasszikus szalagos diszkózást műveli, majd nem sokkal később áttér a profi lemezjátszós műfajra. ’92-ben DMC Bajnokság 6. (ami DJ-k egyetlen mértékadó technikai versenye a világon) helyezettje. Ennek kapcsán Londonba utazik, hogy zenei repertoárjának alapjait beszerezze. Hazajövetele után nem sokkal kikerül Ausztriába, ahol egy klubban még pultos munkát is elvállal, hogy lemezjátszó mögé állhasson. A siker nem marad el. 1 év „tanulmány” út után hazajön és a Dunántúl legkeresettebb DJ-jeként kerül az akkor fénykorát élő - és azóta méltán legendássá vált-, Club Speed-be, ahol egy generáció zenei ízlését alapozza meg és egyben országos karrierjét is elindítja.

’97-ben az a megtiszteltetés éri, hogy Magyarországról elsőként játszhat, az akkoriban csúcspontján lévő berlini Love Parade-en (amely minden DJ dédelgetett álmát jelenti, hiszen a felvonulás második felében - a kamionok összecsoportosulásakor -, mindenhonnan az éppen a központban játszó művész zenéje szól). Ami a számok nyelvére fordítva ekkor egy másfélmilliós tömeget jelent… a Love Parade-ok egyik legjobbikán… a zene, a szeretet, a béke és az egység jegyében.
’96 elején megalapítja saját klubestjét, amelynek Strictly! Night (Szigorú Éjszaka) nevet adja és megnevezi a stílust: modern tánczene. És ezzel kezdetét veszi az a végeérhetetlen történet, ami napjainkig tart. Az esték, amelyek a minőségi és egyben kultúrált szórakozást biztosítják a fiatalok ezrei számára hétről hétre, hónapról-hónapra. A Strictly! Night-ot a legrangosabb hazai klubestként tartják számon, köszönhetoen sajátos zenei világának, markáns, külsőségeiben is megnyilvánuló atmoszférájának. Ahol a profi DJ munka, speciális klubdekoráció, videó és diaképek vetítése mellett extrém táncosok emelik a látvány minőségét. Ugyanakkor Slam Jr. nem elégedett meg a DJ-skedéssel és saját zenék készítésébe is fogott, bizonyítva ezzel zenei rátermettségét az önálló alkotás terén is.
Korai szerzeménye a Searching For Love a Dee Zone Traxx válogatáson jelent meg '97-ben. Ekkortájt több saját felvételt is készít, amelyek kiadása egyelőre még várat magára, tekintve, hogy anyagi lehetoségei korlátozottak. 2000-ben saját kiadót alapít Strictly!Recordings néven,amely stúdióval is rendelkezik.

Slam Jr. elsődleges célja, hogy mint az ország vezető lemezlovasa országos szinten terjessze a modern tánczenét és annak is legigényesebb (a Strictly! által is képviselt) változatát, irányvonalat mutatva ezzel a fiatalok számára a kultúrált, ugyanakkor kiemelkedő szórakozás felé. Ennek érdekében rendszeresen látogat a modern tánczene fellegvárába az Egyesült Királyságba, ahol minden hónapban egy-hetet tölt el, hogy mindig a legfrissebb és leginkább rá jellemző lemezeket tudja elhozni Magyarországra.Az összes a Strictly!-ben készülő zeneművek elkészítésében tevékenyen részt vesz.Az általa és szerzőtársával együtt készített felvételeket előszeretettel játszák hazai és külföldi elismert lemezlovasok.
Eddig összesen 11 mix lemeze jelent meg.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum