Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Dred

egyéb nevei:
besorolás: DJ, MC
weboldal: www.dredmusic.hu


Dj Dred
Dj Dred


Dred tizenéves kora óta rádiózik és ekkor állt először a lemezjátszók mögé is. A rádiózás és a diszkózás a későbbiekben is megmaradt, kereskedelmi adók élén és Dél-Dunántúl klubjaiban találkozhattunk vele.

Első szerzeménye 1998-ban jelent meg a Just House válogatásalbumon, majd '99-ben a Clubhouse Hits-en is több dalt jegyzett. Ezt követően teljes erővel a rádiózásba merült. 2003-ban azonban visszatért a stúdiók világába, azóta több hazai sikercsapat stúdiómunkáiban is részt vett és számtalan remix felkérésnek tett eleget. 2004 végén a Warner Music szárnyai alatt jelent meg első mixlemeze, a Trendi Hits Mix, ezt 2005 áprilisában követte a "Csak a Hold" című maxi mely a Dancemix és a CLS Records közös gondozásában látta meg a napvilágot.

Dred a dance műfaj újonnan felfedezett előadója "Csak a Hold" című klipjével beírta magát azon kivételezettek közé, akiknek pályája gyors tempóban és töretlenül ível felfelé. Alig jelent meg bemutatkozó maxija és máris remixfelkérések garmadájának tesz eleget. Kiemelkedő sikerét bizonyítja, hogy a magyar zenék szerelmeseinek készült "Hungarian Dance Party" válogatáslemezen a "Csak a Hold" mellett még két másik dal remixével is képviselteti magát.

A dj-producer azonban nem pihen. Ismét különlegességgel rukkolt ki: a Dance4Ever-rel közösen gondolta újra a Bikini "Mielőtt elmegyek" című dalát. Dred elárulta, hogy a dal azért is különleges, mert D. Nagy Lajos (Bikini) eredeti énekfelvételének felhasználásával készült. A régi-új sláger megtalálható a "Vissza a jövőbe" című válogatáslemezen, melyen bónuszként az "Erős vs Spigiboy - Valami véget ért"-jét is hallhatjuk Dred Trendi remixében.

A tavasszal feltűnt zenész dalait, remixeit a legtöbb hazai dj és rádióállomás is pörgeti, turnén teltházas partik várják szerte az országban és egyre többször lép fel olyan külföldi sztár-dj-kkel mint Mike De Ville (Master Blaster) vagy Dj Sammy (Spanyolország).
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum