Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Jeff Bennett

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


Jeff Bennett
Jeff BennettJeff Bennett 1975-ben jött világra a lengyelországi Varsóban, de hat évvel később édesanyjával Svédországba költözött, ahol azóta is él Malmö városában.
Jeff - kinek korábbi művészneve Mike Pung volt - 1992 óta szerepel az elektronikus zene képzeletbeli történelemkönyvében. Az ő története sem kezdődött másként, mint a többi szobadiszkósé, viszont a megszokás elhatalmasodott a fiatalemberen a későbbiekben. Négy éve barátkozott a zeneszerkesztési eszközökkel, mikor megalapította első saját lemezkiadói címkéjét, a Maskros Music-ot. Ennek örömére fel is avatta a label első hivatalos megjelenését összekötve a kellemest a hasznossal, mi mással, mint első saját EP-jével. Túllépve a Maskros Music-on, az idők során olyan címkék alatt adott ki, mint a Treibstoff, a Konvex Konkav, a Pokerflat, a Morris Audio, a Jamayka, a Sensei vagy az Intrinsic Design, felsorolásunkban teljesség igényét nélkülözve. Jeff első albuma 2003-ban jelent meg az Episode támogatásával.

1994-ben Jeff és barátja Jim megnyitották Cosmic One néven Malmö első elektronikus zenei lemezboltját, ezzel egy időben Jeff DJ-karrierje is útjának indult. Jeff leghosszabb rezidenciája egy Thank God It’s Friday névre hallgató house klubban volt, ahol majdnem egy évig emelte a hely fényét Bennett úr majd’ minden pénteken. Olyan híres helyeken játszik, mint a Fabric Londonban, az Ostgut Berlinben, a The Loft Spanyolországban, csak hogy néhány jól csengő nevet kiragadjunk a listáról.
1996-ban Jeff és üzlettársa, Jim megalapították az Azurite Records-ot, majd 2000-ben Jeff önállóan megalapította a Phunctional és a Kung-Fu Dub labeleket, melyeket 2003-ban újraindított, három év hibernálás után.

Miután Jeff kivált a lemezbolt „vezérkarából”, tett Oslóba egy fél éves kirándulást, majd a szíve visszahúzta Malmö-be. 2006- ban a Plastic City gondozásában jelent meg második szerzői albuma az „Endwise”. Új remixekkel jelenkezik az I Love Deep Records, Middle rec, Plastic City , KGBeats, Zebra3, Sensei kiadóknál.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum