Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Sander Kleinenberg

egyéb nevei:
besorolás: DJ, Producer
weboldal:


Sander Kleinenberg
Sander KleinenbergSander Kleinenberg
Sander KleinenbergHága az ellentmondások városa. Egyrészt Hollandia politikai központja, a felső tízezer városa, ahol mindennapos dolog, hogy limuzinok és luxusautók jönnek-mennek az utakon. Másrészt Hága a holland dance zenei élet szíve, ahol számos underground ikon bázisa található (pl. Pako &Frederik, Vincent de Moor). Zenéik egyedülállóak, remekbe szabottak.

Sander Klinenberg is hágai. Az ő hangzásvilága és DJ technikája is magán viseli ezeket a „jegyeket”. De! Mindemellett mégis teljesen más, mint a többiek!

Sander Kleinenberg sokkal többet tud az összes zeneszerző társánál, aki eme piciny dél-hollandiai mennyországban él és dolgozik, és mint bárki más Angliában, vagy a világ egyéb tájain. Ugyanakkor azt is elismeri, hogy Nagy-Britannia és egy kicsit távolabb, Amerika az a vidék, ahol a dance muzsika gyökerei találhatók.

Sander 1987-ben állt először a lemezjátszók mögé. Még alig volt 15 éves, és mindent játszott a rocktól a korai dance jellegű felvételekig. Néhány évvel később a zene iránti szerelme olyannyira elmélyült, hogy elkezdett saját „gyerekeket” csinálni. Meg is jelentek nemsokára az első felvételei olyan neves kiadóknál, mint pl. a belgiumi Wonka, a németországi Superstition, valamint a legfigyelemre méltóbb Strictly Rhythm kiadónál, New Yorkban.

DJ-ként egy hamisítatlan „repülő hollandi”, állandóan utazik – főleg Európa más országaiba. Olyan híres helyeken lép fel a klubközönség legnagyobb örömére, mint pl. a Rex Párizsban, a Space Ibizán, és a gyönyörű Caf dAnvers Antwerpenben, hgy csak néhányat említsünk a sok közül. Természetesen odahaza is állandóan rója az országutakat, amikor a hágai Asta-ba igyekszik, ahol egyúttal ő a rezidens, vagy az amszterdami klubok egyikébe (pl. Mazzo, Chemistry, vagy a legendás RoXY) siet fellépni. Értelemszerűen a legnagyobb fesztiválok törzs-sztárvendége is (Lowlands, Dance Valley, New Frontier).

A zenei stílusa az évek során kiforrottá vált: a csodálatos és különleges funky alapokkal sötétebb tónusú és szexi brit groove-okat és hangulatot olvaszt egybe, s mindezt egy kis trance-szel feszesíti. Szettjeiben sosem a könnyebb utat választja: a himnuszok csöpögését egymás után. Ehelyett szívesebben ingerli a hallgatóságot, hogy aztán az őrületbe kergesse őket – persze mindezt pozitív értelemben.

Felsorolni is nehéz lenne azt a sok-sok kiadványt, produkciót és munkát, amihez köze volt az elmúlt idők során. Így csak a teljesség igénye nélkül álljon itt egy-két momentum ezek közül:

Feltűnt több Global Underground-os kompiláción (pl. Sasha: Ibiza és Deep Dish: Moscow), illetve Danny Howells: Nubreed-jén is.

Elnyerte a Muzik Award ’Best Radio1 Essential Mix’ díját 2001-ben, a DJ Magazine 100-as DJ Poll listáján ő ért el a leggyorsabb felemelkedést (a 67-ről a 15-dik helyre).

Igazából 2003 volt Sander éve. A slágerlisták élére kerültek a Lamyanak és Justin Timberlake-nek készített remixei. Megalapította saját labelét, a Little Mountain-t.

Nemrég Lee Burridge-dzsel osztották a népet Lee ’365’ elnevezésű gigantikus turné-vállalkozásához csatlakozva, amelyből egy dupla CD is született, Everybody! On Tour címmel.

Jelenleg is világkörüli turnén van Amerikában, s a legeslegfrissebb hírek szerint éppen a hurrikán-sújtotta vidékeken lépett volna fel, de a Wilma nevű forgószél őt is kényszerpihenőre küldte: Miamiben rekedt barátnőjével, s a fellépések abban a térségben egyelőre elmaradnak.

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum