Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Dave Van N

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


Dave Van N
Dave Van NPleasuresound - JustMusic.fm

A techno szeretete csak addig tartott, míg el nem jutott az első Balkan Beat Brothers rendezvényre, amely 2000. novemberében volt a kecskeméti Robinson falai között. Itt Sur-prise warm-up-ja, Garfield breakbeat-jei, Günter tribal-jei és Pöli hipnotikus epic house szettje teljesen elragadta. Innentől kezdve minden Balkan Beat rendezvényre ellátogatott és megismerkedett a példaképként tekintett lemezlovasokkal.

Első fellépése Kiskunhalason egy saját szervezésű buli volt, ahol Kenny-vel és Mort-tal játszott. Ezek után a tiszakécskei Stuart-tól kapott lehetőséget a New Night-ban. Eddigi pályafutása során fellépett a budapesti Home, Pacha, Citadella, B7, a keceli Korona, a pécsi B, a siófoki Flört és Palace és több kisebb magánrendezvényen, mint például a Debut, Pressure, Music Addict. Dave Van N jelenleg a Pleasure Sound nevű klubest dj-je.

A pályafutása során fellépett sok külföldi dj-vel pl. Chris Fortier, Anthony Pappa, Lee Burridge, Satoshie Tomiie, Nick Warren, Lexicon Avenue, Paul Oakenfold, Chloe Harris, Nick K.,Luke Chable, Chemical Brothers, Darren Emerson, Sultan, John Creamer, Sumsonic Team, The Low and Specialists, Cass, Moshic. Inspirálta minden dj szettje, amit hallott, különösen Sasha, James Zabiela, Pöli, Sur-prise. Eddigi karrierje legfőbb segítői Pöli&Petra, Sur-prise, Bali Dávid és a Debut Team.Terve között szerepel egy saját klubest, zeneírás és minél több fellépés.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum