Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Tony Rohr

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:

A Brooklyn-ban nevelkedett Tony kiegyensúlyozott, mégis atmoszferikus, táncolható szettjeire gyakran sütik rá a „Voodoo Techno” jelzőt, ámbár hangzása szinte minden újabb megjelenéssel változik. Akár a tech-house klasszikus Baile Conmigo-t, mely a Tonewrecker-en jelent meg, akár az experimentálisabb chill-out munkákat a Carlito Verde csoporttal vagy éppen a keményebb techno hangzású Yadda Yadda Yadda-t vesszük, megbizonyosodhatunk róla, hogy nagyon nehéz lenne őt beskatulyázni, talán meg se próbáljuk…
Egy főiskolai nightclubban zenélt először, akkor még DJ sQuints néven, később egy ismerősével csapatot alkotva partikat szerveztek, melyek közül a Sonic Purity-val felrázták egész Indianapolist. Miután lediplomázott, Philadelphiába költözött, csakhogy Amerika keleti partja is fejet hajtson előtte. Nem sokkal később Dietrich Schoenemann hatására próbálkozott meg az élő fellépésekkel - ez olyan élményekben részesítette, hogy soha nem gondolt többet a dj-skedésre, megtalálta önmagát és a módot arra, hogy a zenén keresztül fejezze ki érzéseit.
Kiadványai több híresség mixalbumain helyet kaptak már, elég ha Surgeon-t vagy Frankie Bones-t említjük, bár a legnagyobb siker számára az volt, hogy felkerülhetett a Sven Väth és Richie Hawtin által elkészített Sound of the Second Season-re.
A Cocoon család tagjává 2004-ben vált, ezidőtájt leghíresebb megjelenése a Dead Chewy. Szerzeményei olyan labeleken látnak napvilágot, mint a Macintosh, Hidden Agenda, Weave, Genau, Remains, Tonewrecker és Cocoon, ebből is látszik: ő sohasem lassít…
Manapság rengeteg fellépésen vesz részt, emellett a Hidden Agenda technikai oldalát felügyeli, dolgozik az új megjelenéseken, frissíti a weboldalt, promótál és persze Devil Fish nevű hokicsapatában játszik.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum