Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Dietrich Schoenemann

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:

Az utóbbi évtizedben Dietrich az Egyesült Államok egyik legnevesebb technoproducerévé nőtte ki magát. Labelein folyamatosan ontja a megjelenéseket, a Hidden Agenda, a Stamp Series és a Tora Tora Tora is az ő keze alá tartozik. Munkája egyre előremutatóbb, 2005 saját bevallása szerint talán az eddigi legjobb éve, és még hol a vége… Akár producerkedik, akár dj-ként vagy éppen Tony Rohr-al kiegészülve Side Four-ként élőben lép fel, mindig azon mesterkedik, hogy a Föld megremegjen a lába alatt. Szettjeit talán úgy lehetne jellemezni, mint soha véget nem érő groove-folyamot, amely egyetlen hosszan elnyúló, tökéletes ritmusban ölt testet.
Tinédzserként élő fellépésekkel kezdte karrierjét olyan New York-i helyeken, mint a Danceteria, a Limelight és a Chase - mielőtt az első nagy lépést megtette volna, ami számára a Prototype909 megalakítása volt. A P909-et legendás live-ok emlékei éltetik bennünk, de Dietrichnek ez nem volt elég már akkor sem: Taylor Dupree-val, a duó másik tagjával létrehozta a The Rancho Relaxo Allstars-t, és ez merőben új utakra vezette zenei pályáján. 1997-ben életre kelt a Hidden Agenda, és a stúdiófelszerelés rendezgetését felváltotta a repülőtereken való várakozás: új távlatok nyíltak meg előtte és rengeteg felkérést kapott szerte a világból, de főként az Államokból. Szólókiadványai mégtöbb helyre jutottak el és jelentek meg - a következő lépést is abszolválta.
A Side Four létrejöttével -melynek másik tagja Tony Rohr- 2003-ban ismét új lökést kapott pályafutása: magas fordulatszámon pörögnek mindketten, hogy kollaborációjukból a lehető legtökéletesebb elegy kerüljön a közönség elé, kiadványaikkal és remixeikkel óriási sikereket aratnak a műértők köreiben. 2005-ben folyamatosan turnézik, hiszen tudjuk: nincs megállás…
Egyedi hangzása széles palettán mozog: sötét, mély törzsi ritmusoktól a feszes, vad, absztrakt groove-okig szinte bármi előtörhet belőle egy szett alatt, minden csak az adott pillanaton és hangulaton múlik.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum