Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Danny Howells

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


Danny Howells
Danny HowellsDanny Howells
Danny HowellsDanny Howells kétségkívül az egyik legizgalmasabb lemezlovas John Digweed felfedezettjei között. Mindketten Hastings városában születtek, de talán nem ez az egyetlen oka annak, hogy az elektronikus zene koronázatlan királyának "Bedrock" és "Babealicious" partijain Danny több mint két évig volt rezidens DJ. Friss és eredeti stílusára jellemző, hogy a szexi, mély, funkys hangzás a tribal és a progresszív house elemeivel keveredve, selymesen simogató mixekben teljesedik ki. Tehetségének köszönhetően szerte a világon ismerik a nevét, és jobbnál jobb angol klubok hívják játszani. Jelenleg a Renaissance, a Ministry of Sound és a Bedrock oszlopos tagja.

Kezdetben Rob Green-nel közösen dolgoztak olyan előadók mixein, mint a Chakra (WEA), a React To Rhythm (Jackpot/Guerilla) és Robbie Williams (Chrysalis). Az Ashtrax (Deviant) és a Slide (Flying Rhino) önálló project volt. Producerként lemezei "Squelch" néven láttak napvilágot. Ezekben már markáns underground vonásokat lehetett felfedezni. Az egyik ilyen forradalmi újításokkal tarkított műve a "Crash".

Első mixalbuma a Phil Perry-vel közösen készített "Jackpot Presents/Guerilla" volt, mely 1998-ban került a nagyközönség elé. Egy évvel később megszületett a második, aminek azonban csak a holland és belga klubberek örülhettek. Ez a lemez az újságíró Mick Boskamp irányításával készült, aki Hollandia éjszakai életének legnagyobb ismerője, a címe pedig "Nightlife Report 1/Mick Boskamp presents Danny Howells" lett. A hét perces ráadás mixben ötvöződik egy buliról bulira vándorló lemezlovas látásmódja a zene szerelmesének érzéseivel. Végigkísérhető ezen kívül a változás, ami a funkytól indulva a deep house-on keresztül a progresszív underground teremtéséig vezette Danny-t.

Manapság, amikor a DJ-szakma „hivatástudattal nem igazán túlfűtött” zenészeket teremt, olcsó tömegcikké téve a partikultúrát, igazi felfrissülés egy egyedi stílusú lemezlovas. Zenéjében a disco, a trance és a house hangzásvilága egyesül. Mindez természetesen a gondos kiválasztás, a technikai precizitás és az előadás módja által válik tökéletessé. 2000-ben alkotta meg a "Nocturnal Frequencies II"-t, mely saját mixsorozatának kritikus üdvözlete. A klubok megrekedt levegőjében a 31 éves tehetség jelenti az északi szél friss fuvallatát, és úgy tűnik, Danny Howells a legjobb úton halad, hogy a zene igazi csillagává váljon.

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum