Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
PET Duo

egyéb nevei: Ana Luisa Gelfei, David Merlino
besorolás: DJ
weboldal: www.petduo.com


Pet Duo
Pet Duo


Ana Luisa Gelfei és David Merlino 1994-ben találkozott a Hell Klubban, ez a hely legendássá vált a S?o Paolo underground �vérvonalában�. Megismerkedésük után nem sokkal itt tartották meg esküvőjüket is. Azóta már hosszú utat tettek meg együtt.
Az Orypabu Rave-en, 1997-ben játszottak először közönség előtt. Két évnyi kemény munka után megkapták az egyi kvezeto Brazil Techno club az �A Lôcá�-ban. Már ez az év hatalmas elismerést hozott számukra. A pénteki �A Lôcá� fantasztikus bulik elismeréseként elyerték �Az év residentje� címet, amit minden évben a latin amerikai zenei újságok szavazatai alapján a legsikeresebb, legígéretesebb DJ-nek ítélnek oda.
2000-ben a PET Duo meghívást kapott Londonba, ahol Chris Liberator, Guy McAffer, Gaetano Parisio, a DDR és Gizelle mellett Antiworld és Remix bulikon játszottak. Ekkor figyeltek fel rá a Red Bull Zeneakadémia szervezői� A következő évben már postázták is a meghívót a PET Duo részére. Kiváltságos helyzetben érezhették magukat Davidék, hiszen mindössze 1600-an vehettek részt ezen az eseményen. (Egytől egyig fiatal tehetség, a világ minden tájáról.)

Még ebben az évben beindították saját parti-sorozatukat Brazíliában, olyan neves vendégekkel, mint D.A.V.E, Marco Bailey, Christian Valera.
2002-ben újabb erőfeszítéseket tettek, hogy bekerüljenek a techno �nagyjai� közé. Dj Rush felkérte őket, lépjenek fel vele európai turnéján. Ez bizonyította, megérte mindent feladni és csak a zenére kocentrálni hosszú éveken keresztül. A turné során Málta, Ausztria, Németország valamint Luxemburg után következett Spanyol ország. Ekkorra a PET Duo már nemcsak Rusht, hanem Christian Valerát is kísérték. Minezen meghívások előrevetítették a páros növekvő sikerét.
A PET Duo DJ-ként nemcsak technikai tudásukkal, hanem karizmájukkal, attitudjükkel szereztek egy erős rajongó bázist. Megtartották �A Lôcá�-beli rezidens estéjüket, hozzáfogtak egy saját album írásához, ezen felül minden szombaton este müsort vezetnek egy brazil országos rádióadónál.
Évről évre bizonyítják elkötelezettségüget munkájuk iránt, maximálisan kihasználva a lehetőséget, hogy minél több hívet szerezzenek imádott zenéjüknek.
Hatalmas bizalom, eltökéltség, kitartás és egyedülálló tehetség kellett, hogy elismert és a DJ-k körében is elfogadott techno �terjesztőkké� váljanak� Mixeikben érezheto a funky-s véna, de ettol függetlenül zenéjük kemény techno tud maradni� Ezen felül sikeresen megszelídítették a 2mixer-4lemezjátszó felállást, így válhatott a PET Duo szinonímájává a �tökéletes összhang�! Oka és következménye is elválaszthatatlanságuknak az az örökkétartó szerelem a techno iránt, ami igazán egyedülállóvá teszi őket.
Ha valakinek gusztusa támadt egy kis különlegesen �szervírozott� techno-estre, akkor Ana és David a megfelelő chef-választás.

PET Duo
PET Duo
PET Duo
PET Duo

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum