Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Markantonio

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:

MARKANTONIO (Marc Antonio Picone) 1975-ben született Nápolyban. 15 éves gyerekfejjel belevetette magát a lemezlovaskodás világába, s alig egy évvel később már partin rakta a lemezeket, főleg acidet és technot olyan befolyásos kiadóktól, mint az Underground Resistance, vagy a Plus 8.

Amióta (1998) rezidense a nápolyi ’International Talent’-nek, mely az egyik legismertebb és legjobb szervezőcsapat Olaszországban, Mark az egyik legjobb nápolyi DJ-vé nőtte ki magát. A három lemezjátszózás igazi nagymestereként nem fél rengeteg effektet sem bevetni a szettjeiben, feltéve, ha a rendelkezésére álló technika lehetővé teszi ezt.

Produceri szárnypróbálgatásainál nagy segítségére volt a nápolyi szcéna úttörője, Marco Carola, aki lehetőséget adott Marknak egy lemezmegjelenésre kiadójánál, a ’Design Music’-nál. A Davide Squillace-vel közösen elkészített ’Fried Mix’ EP végül 1999-ben látott napvilágot. Pár hónap múlva pedig a ’Flirt’ című trackjével helyet kapott a kizárólag nápolyi művészek (Marco Carola, Gaetek, Random Noize, stb…) munkáit tartalmazó ’Neapolis’(Design Music, 1999) válogatáslemezen.

2001-ben megalapította saját kiadóját, az ’Analytic Trail’-t, első megjelenését pedig stílszerűen ’The Beginning’-re keresztelte. A kiadó hangzására eleinte nagy hatást gyakorolt a house, mely többek között a sok vokális elem felhasználásában mutatkozott meg. Az Analytic Trail 2005-re elérkezett tizedik megjelenéséhez, a profil pedig egyre inkább a groovy techno felé tendál, de persze megtartva a kezdetektől fogva meglévő, jellegzetes Analytic-hangzást. A kiadványok mindemellett remek DJ eszközök a félreismerhetetlen nápolyi hangulattal felvértezve. Saját labele mellett az utóbbi időkben olyan magasan jegyzett kiadóknál tette le névjegyét, mint a Recycled Loops, Conform, Tortured, Superbra, Shake, vagy az Analog Movement Creations.

A több, mint tíz éves kemény munka lemezlovasként és producerként 2005-re meghozta gyümölcsét: Markantonio bekerült a nemzetközi elitbe, naptárja hétről-hétre tele van az Európa legjobb klubjaiból érkező felkérésekkel, zenéi pedig minden valamirevaló technopartin felkerülnek a lemezjátszókra.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum