Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Break

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:

Break (Metalheadz, DNAudio, Quarantine, Commercial Suicide)

Van néhány fiatal producer, aki úgy gondolja, hogy kár lenne veszni hagyni a klasszikus Virus-hangzást. A Wormhole korszak nagy tisztelői közül, az Ed Rush, Optical és a többiek által lefektetett neurofunk alapok egyik legjobb jelenlegi továbbgondolásáról Break és a DNAudio csapat többi tagja(Silent Witness, Hydro, Squire) gondoskodik.
Break jazz és funk lemezeken keresztül vált ritmusmegszállottá, fiatalon dobolni tanult, majd zongorázott és 14 évesen a lemezjátszók mögött találta magát.
Tehetséges zenészként, akit számtalan hatás ért, úgy tűnik bármihez nyúlhat jól sül el. A ropogós ritmus, súlyos basszusok és fülbemászó dallamok keveréke vált Break védjegyévé, ugyanez fogta meg mindazokat a top-DJ-ket, akiknek kedvencévé vált.
Break 2001-ben csapódott a DNAudio bagázshoz, miután néhány közös ismerős révén találkozott a kiadót igazgató Squire-el. Csatlakozásának nagy szerepe volt a kiadó felemelkedésében, nem utolsósorban a Silent Witness-el közös zenék révén.
Első zenéi azonban mégsem itt, hanem A-Sides kiadójánál, az Eastside-nál jöttek ki, ahol az Eastside Jamz vol.2 albumon a 'Cocktail'-t adták ki, majd utána következett a 'Sticky Situation' single és a 'Breakout' EP. Mindeközben egyik állandó szerzőtársával, Silent Witness-el a techstep korszak vezérkiadójánál, a Nico vezette No U-Turn-nél jelentettek meg két maxit. A kezdőlökés után Break - hol szólóban, hol Silent Witness-el - kiadók egész sorát járta végig, Fuze, Commercial Suicide, Quarantine, Critical, Invaderz, Explicit, Subtitles, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Ezen felül a közeljövőben várható debütálása a Metalheadzen is.
Break jelenleg Fierce-szel és az énekes Kyo-val stúdiózik és feltehetően még idén jó pár új zenéjével találkozhatunk a drum and bass csúcskiadóin.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum