Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Tosca

egyéb nevei: Richard Dorfmeister & Rupert Huber
besorolás: DJ
weboldal: www.g-stoned.com/artists/tosca

Iskolai évek

A Tosca névre hallgató produkció Richard Dorfmeister és Rupert Huber közös ötletének eredménye. A két zenerajongó még az iskolapadban barátkozott össze, és hamarosan megalapították első csapatukat, a Dehli 9-et, amelyet később magnószalagokkal, indiai hangzásokkal és versidézetekkel kísérletező "vad gyülekezet"-ként jellemeztek.

Új utak

Az iskolai évek után mindenki a saját útjára indult. Rupert az experimentális zenei szcénába vetette bele magát, míg Richard Peter Kruderrel közös producer/dj duót hozott létre. Ki ne ismerné az azóta világhírűvé és védjeggyé vált Kruder & Dorfmeister párost? 1993-ban közösen alapították meg a G-stone label-t. K&D remix session-jeik azóta legendává váltak. 1994-ben, Richard és Rupert újra találkoztak, és egy új, eredetileg hobbi-projektbe kezdtek Tosca néven. Első maxijuk a Chocolate Elvis volt, amelyben klasszikus és street-blues sample-eket kevertek egymásra. A dalt rengeteg válogatásalbumra licenszelték, és máig is gyakran hallható a világ számos pontján a legmenőbb klubokban. Második húzásuk, a Fuck dub súlyos baszzusokkal és őrült hangbevágásokkal operált.

Opera

1997-ben jelent meg első albumuk, az Opera , amelyen régebbi és új számok egyaránt szerepeltek. Az albumot - hangzásvilága alapján - sokan az ambient funk és finom dub lágy fúziójának tekintették. A Mixmag így jellemezte a lemezt: "a Blues, és a sűrű, fullasztó basszus teszi ezt az albumot olyan szexissé és melankolikussá, mint amilyen a cigarettafüst - egy egyéjszakás kaland után, egy idegen városban." Az új számokat a Buona Sarah EP-n külön is kiadták.

Fuck Dub remixek

A Tosca következő projektjéhez Európa minden tájáról összerántották a közös barátaikat, hogy a Fuck Dub Remix - sorozat munkálataihoz lássanak. Igen izgalmas projektnek bizonyult, és egy rendkívül színes album jött ki a kezük alól, Fuck dub the remix album címen.

Exkluzív számok

Az első exkluzív track, The key címmel a minőségi Freezone 4 válogatásra készült, az SSR / Crammed gondozásában. Ezt az Ocean beat követte, a Future sound of jazz vol.4.-on. A "szállós-lebegős" dal kifejezetten tengerparton hallgatandó, cigi a kézben, nyugágy a homokban - így szól a szerzők ajánlása.

Jövő

A Tosca világa nagyjából egyet jelent az osztrák főváros hangulatával. Az eső áztatta taxi szélvédőjén átszűrődő hangokhoz, a blues-os gyengédséggel átitatott mély és alantas világhoz.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum