Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Luke Fair

egyéb nevei: Luke Fair
besorolás: DJ
weboldal: www.lukefair.com


Luke Fair
Luke Fair


From Canada
Kanada növekvő tánczenei élvonalának vezető alakja Luke Fair. Végigjárta a világot, és a legszínvonalasabb, preztísnek számító clubbok és rendezvényeken játszott. Funky, techy és electro house hangzásával megmozgatta a világ klubbereit. Setjei a groovy houstól a techno és funkyn át a proggresszíve és electro hangzásig. Folyamatosan újraeditálja számait setjeihez igazítva. Luke állandó vágy, hogy minden set megálja a helyét és független legyen az előzőktöl.

Luke saját hangzását végignyomta főffellépőként a legjobban kedvelt klubbokban mint a Pacha (Buenos Aires), Bedrock (London), Red Light (Paris), Space (Miami), Zouk (Singapore) és Womb (Tokyo). Fellépett a 8000 fős Moonpar partyn Argentínában és az idén Júniusban. Luke most fejezte be Kelet Európai turnéját John Digweedel a Gosskitchen hatalmas Global Gathering Festivalján.

Luke tudása lenyűgőzte a szakma több nagynevű lemezlovasát. Danny Howles és a Deep Dish a \"jővő hősének\" nevezte Luke-ot a DJ Mag Top100-as különszámában. Sasha pedig meghívta minden egyes amerikai Involver CD release partijának Warm Up Dj-jének, aminél nagyon elimserést nem is várhat egy lemezlovas.

Luke azt elmúlt néhány évben felhívta a figyelmét extrém módon fordított és műfajokat keresztező studiómukájival. A dub housetől a melodikus progressive hangzásig a táczenei spectrum széles rétege játszotta. Sashától Moralesenát a Plump DJs-ig mindenki játszotta produkcióit. Pete Tong számos Luke Fair produkciót bemutattott híres BBC 1-es Essential Selection című műsorában.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum