Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Thomas

egyéb nevei: Papp Tamás
besorolás: DJ
weboldal:


DJ Thomas
DJ ThomasThomas (Papp Tamás)

1995-ben, 14 éves koromban kezdtem a zenélést. Eleinte csak hobbi szinten, majd általános iskolai illetve középiskolai rendezvényeken játszottam. Hamarosan szinte az összes középiskolai bulin én zenéltem.

1999-ben egy night klubban vállaltam diszkózást. Ez fél évig tartott.

Ezután eljutottam néhány helyi bárba is. Hosszabb távon azonban egyik helyen sem maradtam.

2000 nyarán egy, a Balaton északi partján található városba kerültem egy barátom jóvoltából. Ez a nyár többnyire tapasztalatszerzéssel és gyakorlással telt el. Felváltva dolgoztunk májustól augusztusig.

2001 nyarán ugyan ezen a szórakozóhelyen már az egész szezont én csináltam végig. 4 hónapig, a vasárnap kivételével minden nap ott kellett lennem, hiszem napról napra több száz vendég szórakozott ott. A szezon végeztével hétvégenként még egy évig dolgoztam ott.

2002 nyarára átkerültem a Magyar nyár fővárosába, Balaton déli partjára, Siófokra. Itt egy coctail bárban zenéltem szintén a teljes szezonon át, bár nem minden nap.

2002 szeptemberétől egyfajta „holt szezon” következett, amikor is nem volt állandó helyem, hanem hosszabb rövidebb ideig kisebb zenés szórakozóhelyeken vállaltam munkát.

2003 szeptemberétől Veszprémben vállaltam munkát egy kis pub-ban. Többnyire hétvégenként kellet dolgoznom.

2004 tavaszán néhány veszprémi egyetemi hallgató felkért, hogy zenéljek a kétévente megrendezésre kerülő, az úgynevezett Veszprémi Egyetemi Napok keretében. Az egyhetes rendezvény minden napján kora estétől reggelig szórakoztattam a közönséget és ez által nagy népszerűségre tettem szert a hallgatók körében. Egyre több nagyszabású egyetemi rendezvényre hívnak, Zánkai gólyatábor, AKO, melyeket szívesen el is vállalok. Azóta is rendszeresen, másfél éve szórakoztatom a kikapcsolódásra vágyó hallgatókat. Az idei alkalommal másodszorra léptem fel az egyetem gólyái előtt a gólyatáborban ezúttal Egerben.

2005 nyári szezonjában szintén a
Balaton déli partján, Balatonszárszón vállaltam munkát. Közben a Balaton rádióba kaptam lehetőséget, hogy egy péntek esti műsorban 1 órát élőben zenélhessek. Ez úgy 2-3 hetente rendszeres is lett

Már több mint 1 éve hogy az egyetemen az úgy nevezett mythos tanszéken, én vagyok a rezidens, ami jelenleg a leglátogatottabb Veszprémben. Emellett megkerestek más városokban lévő főiskolák „buliszervezői” is hogy szívesen látnának az ő városukban is többek között: Tatabánya, Győr, Pécs, Székesfehérvár.

Az idei éven az egyik nagy álmom vált valóra azzal hogy Várpalotán két barátommal nyitottunk egy szórakozó helyet melynek irányításával töltöm a hétvégeimet és rezidens dj-ként vagyok jelen.

email: mailto:tamaspapp@vipmail.hu
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum