Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Jack De Marseille

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal: www.jackdemarseille.com


Jack De Marseille
Jack De MarseilleJack De Marseille
Jack De MarseilleWicked Music - Marseille (F)

JACK DE MARSEILLE ( Wicked – F )

Label manager, producer, remixer… a francia elektronikus zene él-DJ-je továbbra is előre tör. Jack kívül-belül ismeri a táncparkett követelményeit. Wax Records nevű lemezboltjával (1995-2001) szerezte első tapasztalatait a zenei piac területén. Először Franciaországban, majd világszerte is hozzájárult az elektronikus zene fejlődéséhez. 1999-ben a legjobb francia DJ-nek választották és ennek köszönhetően lehetősége nyílt arra, hogy a legnagyobb techno rendezvényeken bizonyítson, és divatbemutatókon Paco Rabanne-nal és Jean Paul Gaultier-vel dolgozhasson együtt.

2001-ben megalapította saját labelét, a Wicked-et, melynek első megjelenése a Got To Believe EP volt. Debütáló albuma, a Free My Music 2002 -ben jelent meg a Wagram gondozásában, és 17 000 példányszámban kelt el világszerte.
A Free my Music megjelenését a Digital Dancer/Michigan EP, a Jack 2Jack4U c. dupla mixalbuma és az Acid Funk/Sex On Acid EP követte.
2006 -ban ismét az elektronikus zenei piac csúcsára tört. Ezt bizonyítják a Da Fresh -nek, az Audio Bullys -nak, a kultikus Trisomie 21 nevű újhullámos szinti csapatnak, illetve a nemzetközi sztároknak, P. Diddy -nek és Eric Morillo -nak készített remixei.

Jack kíváncsisága nem ismer határokat, az elektro iránti első szenvedélyei mostanában újra élednek, a new beat vagy Detroit techno jegyeiért pedig kitartóan rajong.

„Amíg csak lesznek zenei mozgalmak, én nem fogom feladni. Ezért is vonzódunk annyira az elektronikus zenéhez manapság: kísérleti lehetőségei végtelenek.”

Jack egyébként nemrég ünnepelte negyvenedik születésnapját, illetve zenei pályafutásának tizenötödik évfordulóját szülő- és névadó városában, ahol havonta jelentkező műsora van a Radio Grenouille nevű független rádiónál.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum