Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Gregor Tresher

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


Gregor Tresher
Gregor TresherDatapunk - Frankfurt (D)

Az 1976-os születésű Gregor Trescher, alias ’Spiner Mode’ tapasztalt róka a szakmában. Több jelentős kiadvány után az Elektroluxnál megjelent ’Big City Lights’ (2001) hozta meg számára az igazi áttörést, neve azóta is feltűnően jól cseng Európa elektro-techno köreiben.
Gregor egyébként a korai Depeche Mode dalok hatására adta lemezlovasságra a fejét, s bár a 80as évek mára messze tűntek, ő változatlanul elkötelezett híve a korszak zenéinek. Nem véletlen tehát, hogy egyik legkitűnőbb munkája épp a német szinti-pop nagymesteréhez, Camouflage-hoz fűződik. A Pascal FEOS-szal közösen remixelt ’Me & You’ (2003) máig örökérvényű darab.
Trescher elektro iránti elkötelezettsége vitathatatlan, erről tanúskodik a 2004es ’Mikrocodes One’ válogatásalbum és az angol Billy Nasty Electrix Records által gondozott ’Life Under The Strobelight’ című 12” -e.
Ám Gregor nem csak tiszta elektroval, hanem jó néhány szokatlan hangvételű elektro-tech produkcióval is megörvendeztette már a klubbereket. Szerzeményeinek érdekessége, hogy saját maga énekli, kántálja, szerzi a gyakran torzított vokálokat, melyek figyelemre méltó üzeneteket, kisebb történeteket mesélnek el. Anthony Rother Datapunk-ja és Monika Kruse Terminal M kiadója egyaránt ráharapott az újszerű sztorikra; sőt, Trescher végig játszotta Rother 2005-ös ’This is Electro’ turnéját is. Ennek köszönhetően ma már jóformán nincs olyan magára valamit is adó európai elektro- vagy techno-klub, ahol ne szerepelne headliner-ként Gregor Trescher neve.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum