Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Ravin

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:

A Buddha Bar lemezsorozat bízvást nevezhető legendásnak. Eredetileg a párizsi hasonló nevű klubban szóló zenéket tartalmazza, ám már régen túlnőtt a hely népszerűsítésének keretein. Az ellazuláshoz, meditációhoz, kávézáshoz, beszélgetéshez nagyszerű aláfestőként működő, keleties dallamokat, szintetizátorokat és elektronikus ritmusokat felvonultató muzsikák nálunk is sokak kedvencévé tették a Buddha Bar CD-ket.
Dj Ravin Mauritius szigetén született, és Hindu vallás szerint nevelkedett. Tinédzser korában költözött Franciaországba, és már gyerekkorában kibontakozott a zenéhez fűződő szenvedélye. Egy párizsi lemezboltba vállal munkát, és itt kezd el érdeklődni a tánczene, valamint a klub kultúra iránt.
Ravin hamarosan Franciaország egyik legnépszerűbb klubjában a "The Rex"-ben rezidensként kezdett játszani hétvégenként. Laurent Meuer segítségével Ravin fellépési lehetőséget kapott a botrányos Wiz Bombino partikon, ahol is találkozott Claude Challe-lal a "Les Bains Douches" a 80-as évek Párizsának legforróbb éjszakai találkahelyének tulajdonosával, aki bevezette az elektronikus világzene rejtelmeibe. Ezután debütált Claude Challe-lal együtt a "The Flying Carpet", "Loverdose" és "Nirvana Lounge" lemezekkel.
1997-től játszik a közkedvelt párizsi Buddha Bar-ban, ahol azonnal otthon érezte magát. Itt született meg az első Buddha Bar album szintén Claude Challe közreműködésével, majd az ezt követőken mint producer és lemezlovas is szerepel.
Az Óévbúcsúztató partin a megszokott Buddha Bar stílus mellett, Ravin partiorientált exkluzív zenei szettel készül.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum