Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Prince Paul

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:

Prince Paul több, mint két évtizedes karrierjét a sikeres mellett leginkább a termelékeny szóval jellemezhetnénk. Legendák keringenek arról, hogy hány lemez létrejöttében vett részt, és ezek körülbelül mekkora helyen férnének el. Persze mindez már nem annyira meglepő, ha azt a tényt is figyelembe vesszük, hogy a "Herceg" saját bevallása szerint úgy ’76-’77 környékén hallott először olyan zenét, amit hip-hop-nak lehetett nevezni, valahol Brooklyn és Long Island között, útban a nagymamájához.

A Block Partyk világa a hip-hop igazi bölcsője volt, és Prince Paul sokat tett azért, hogy az általa is jól ismert különböző stílusok és törekvések végül egy műfajjá forrhassanak össze. Valószínűleg kedvezően hatott esélyeire és képességeire, hogy kamaszkorában Busy Bee-vel az oldalán hallgathatta Afrika Bambaataa szetjeit, ráadásul eredeti díszletek között. Pályafutását a sokak által első igazi hip-hop formációként számontartott Stetsasonic DJ-jeként kezdte, majd később a Boogie Down Productions-nél, a Gravediggaz-ban, MC Lyte és Big Daddy Kane producereként kamatoztatta tehetségét.

Az igazi áttörést a De La Soul "3 feet high and rising" c. albumának produceri munkái és értük járó elismerések jelentették. Attitűd és siker így járhat kéz a kézben anélkül, hogy később le kellene tagadniuk egymást. Emberünk a mikrofont sem veti meg szerencsére, de ilyenkor is megfelelő partnereket választ, például RZA személyében. 1997-es debütáló albuma a "Psychoanalysis: What Is It?" örök darab, de a ’99-ben Automator-ral létrehozott Handsome Boy Modelling School-ról is éppen eleget hallhattunk ahhoz, hogy egy élő fellépés kihagyhatatlan alkalomnak tűnjön.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum