Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Kistehén Zenekar

egyéb nevei:
besorolás: Együttes
weboldal: www.kistehen.hu


Kistehén Zenekar
Kistehén Zenekar


A zenekar tagjai :
Kollár-Klemencz László: ének, gitár
Lehoczki Károly: dob
Farkas Harcsa Róbert: tangóharmonika
Dorogi Péter: gitár, vokál
Kiss Sándor: basszusgitár
Nádasdi János: szájbőgő, derbuka, vokál

A Kistehén tánczenekar egyedülálló produkcióját nevezhetjük kulturlakodalmas popnak, vagy optimista rocknak. Különböző stílusok keverednek benne a legjobb arányban: ska, rock, pop, underground,
cigányzene, reggae, balkáni zene, afrikai ritmusok és modern tánczene. A szövegek viccesek, egyszerűek, ám nem érdektelenek. A koncerteket vidámság, humor, sajátosan kelet-európai esztétikum és nagyon jó hangulat jellemzi. A Kistehén Tánczenekar igazi bulizenekar, aminek minden megnyilvánulását áthatja a rendkívüli pozitív energia.

A Kistehén 2002-ben lett a Sziget Fesztivál reklámfigurája. A figura és a rajzfilm, valamint annak "magyar hangja" Kollár Klemencz Lászlóhoz, a zenekar énekeséhez fűződik. A zenekar is a "Kistehén Szigetre" született meg, ott volt első koncertje 2002-ben. Azóta folyamatosan koncertezik,
de az igazi sikert a 2005-ös év és a Szájbergyerek című sláger hozta meg. Tavaly hatalmas sikerrel játszottak szinte minden fontos fesztiválon szerte az országban. Debrecenben a Kossuth terén például több mint tízezer ember volt rájuk kíváncsi, Veszprémben az Utcazene fesztiválon pedig igencsak kicsinek bizonyult a közönségnek szánt tér: rajongókkal teltek meg a környékbeli utcák is. Játszottak a Volt Fesztiválon, az EFOTT-on, a Vidor Fesztiválon, számos klubban, városi és falusi rendezvényeken. A 2005-ös turnéról szocio-dokumentum film is készült.

A tavalyi, Csintalan című album aranylemez lett, és elkészült újabb kultuszgyanús videoklipjük is Virágok a réten címmel, a Romano Drom közreműködésével. A zenekar a közeljövőben Magyarországon és Szlovákiában koncertezik, majd stúdióba vonul, hogy áprilisban megjelenhessen új lemeze.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum