Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Axwell

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal: www.axwell.nu


Dj Axwell
Dj Axwell


Axwell 2006

Lezárván a 2005-ös évet, Axwel összeállította és mixelte a legújabb Ministry of Sound Ausztrália cd-t, amelyet egy turné követett februárban. Remixelte a Deep Dish – Dreams-et, és végre a Pharell – Angelt is. Ezenkívül öszerakta az AXER – 1.2.3 Ep-t Eric Prydzzel a Pryda Lebelből.

2006 egy még szorgalmasabb év lesz rengeteg dj-fellépéssel, mix összeállításokkal, valamint jónéhány új slágerrel és produkcióval. Köszönet az eddigi támogatásért!

CV

Reggel 6 óra... a nap már kel fel... nagyon fáradtak vagyunk, alig látunk... azonban egy ritmus hajt minket, és nem tudjuk abbahagyni a táncot,... a tömeg megőrül... és ott az előtérben Axwell... az őrületbe korbácsol minket... és aztán, a semmiből, a basszus elhallgat... ez úgy megüt, mint egy svéd masszázs.

Axwellben, aki a vidéki Svédországból származik, fiatalkorától benne él a zene. 9 éves korától dobolt, de csalódott a haverjai miatt, akik nem bírtak mellette megmaradni, ezért 13 évesen elcserélte a dobokat egy számítógépre, amin az összes hangszeren egyedül játszhatott. Ez egy csodálatos barátság kezdete volt...

Axwell energiája mindent megfertőz, amihez hozzáér, a dj-szettjétől a remixekig, a szóló projektjeiig. Axwell legújabb szóló száma vitathatatlanul a legnagyobb felvétele napjainkban. A ”Feel The Vibe” egy Axwell szám minden jellegzetességét tartalmazza, a feszes produkció, a funky basszus, és legfőképpen a ”Feel Good Vibe”. A szám a svéd Nero Recording gondozásában jelent meg tavaly nyár végén, és nemsokkal később megszerezte olyan DJ nagyságok támogatását, mint Roger Sanchez, Judge Jules és Pete Tong. Aztán idén nyáron a Data Records megszerezte a számot, és újra kiadta vokállal, ami a 16. helyig jutott a UK charts-on.

A lendület nem állt meg itt, Axwell gyorsan tört fel a DJ-k rangsorában, és szorgalmas turnézott Miamitól Ibizáig, Manilától Dél-Afrikáig és Londonig. Bivalyerős szettje szexis vocal house hangzást ad mély basszussal, ami felvillanyozza a tömeget.

A következő pár hónap még élvezetesebbnek ígérkzik; itta a pörgős remix Roger Sanchez új számához, a ”Turn Up The Music”-hoz (Stealth), a Hard Fi – ”Hard To Beat” (Atlantic) masszív himnusz remixe. Ezen kívül friss mixek még a C-Mos "2 Million Ways" (Manifesto), Sabor – “Coracao” (nero)and Rasmus Faber "Get Over Here" (Azuli), Moby, Usher, Faith Evans, Room 5…és a lista még folytatódik.

Éppen ebben a hónapban fejezte be Axwell az első produkcióját új kiadójánál, az Axtone Recordsnál. Az új szám honfitársával, Sebastian Ingrossoval közösen készült el, és találóan a ”Together” címet viseli, és már erőteljes támogatást kapott Pete Tongtól, Roger Sancheztől, Erick Morillótól, Steve Angellótól és Eric Prydztől. Csatlakozz az utóbbi kettőhöz Sebastian Ingrossoval és Axwellel... és meglátod, megtaláltad a svéd maffiát. Ezek a fiúk segítettek kialakítani az új House-t stílust. ”Svédország most bizsereg, és ez nagyon izgalmas!” mondja Axwell. Ez a bizsergés átszivárog Skandináviából mindenhová, minden táncparkettre, mindenhol ott van!

A másodikként megjelent új szám címe ”Watch The Sunrise” és a fantasztikus hangú brit Steve Edwards szerepel benne, latin ritmussal, kielégíthetetlen flamenco gitárral; egy óriási himnusz, amely pillanatnyilag harmadik a Radio 1 Club Charts-on.

Mindeközben, a sok djing, remix, a felvételek és a produkciók közepette... ez a svéd maffiózó nyilvánvalóan jelét sem mutatja, hogy lelassulna!
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum