Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Above&Beyond

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal: www.aboveandbeyond.nu

Above & Beyond – ami mögötte van


Az Above & Beyond elnevezés egy olyan rendkívül tehetséges formációt takar, amit a tánczenei világban manapság az egyik legizgalmasabbnak tartanak. Korszakalkotó munkáik – melyek leginkább saját kiadójuknál, az Anjunabeats-nél jelennek meg – a világ minden vezető dj-nek szettjében megtalálhatók. Sőt, a trance zenék írásával foglalkozó, új generációs művészek is kiindulási pontként tekintenek az Above & Beyond darabokra. A Jono Grant, Tony McGuinness és Paavo Siljamäki alkotta formáció számos más néven is jelentet meg kitűnő trance felvételeket. Köztük van az Aalto, a Free State, a Nitromethane, Oceanlab, P.O.S és a Tranquility Base is.

Ugyanolyan otthonosan érzik magukat a dj-pultban, mint a stúdióban. Dj-ként olyan helyeken hallhatta a közönség táncparkettrengető mixeiket, mint a Godskitchen, a Gatecrasher és a Cream.

A fiúk éppen most gyűjtötték be BBC Radio 1 méltán elismert Essential Mix of The Year díját. Az adást jegyző Pete Tong egyenesen az Egyesült Királyság új trance szupersztárjaivá kiáltotta ki őket. Az Above & Beyond-ot 3 kategóriában is jelölték az idei Miami Winter Music Awards-ra, benne a legjobb dance csapat kategóriájával, olyan neves előadók mellett, mint a Chemical Brothers, a Scissor Sisters és a Basement Jaxx.

Az Above & Beyond szerzeményeket olyan Dj-k tartják táskájukban, mint Paul van Dyk, Oakenfold vagy éppen Tiesto. Nem beszélve arról, hogy rendszeresen játsza felvételeiket a BBC Radio 1-on Pete Tong és Judge Jules. Mindeközben olyan művészeknek készítettek már remixeket, mint Madonna, Dido, Britney és a Delerium.

Számos mix-cd jelentettek már meg. Köztük a kitűnő Anjunabeats sorozattal, ami a saját kiadójuknál megjelent legnagyszerűbb darabokat gyűjti egy csokorba. De ez még mind semmi ahhoz képest, hogy 2006. tavaszán itt van első szerzői albumuk a Tri-State. A lemezen közreműködő művészek között megtaláljuk Zoe Johnston-t, Richard Bedford-t és Andy Moor-t.

Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor műsorukat minden kedden meghallgathatod a Ministry of Sound Radio-n, Trance Around The World címmel, magyar idő szerint 21 és 23 óra között, illetve honlapjukon a www.anjunabeats.com-on.

Above&Beyond
Above&Beyond

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum