Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Nathan Coles

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


Nathan Coles
Nathan ColesNathan Coles
Nathan ColesNathan Coles.
A londoni születésű Nathan funk és rare groove diétán nőtt fel, de sok kortársához hasonlóan ő is az Acid House forradalom idején látta meg a fényt olyan bulikon, mint a Spectrum a Heaven-ben és a szabadtéri Sunrise partikon. Akkor született meg az Acid House, a legnagyobb zenei mozgalom a Rock ‘n Roll óta, és Nathan már a kezdet kezdetén ott volt, felkészülve arra, hogy letegye névjegyét. Mr. C-vel karöltve elindította a Release party sorozatot, ahol is tökéletesítette lemezpörgetési tudományát. Mr. C a Shamen-hez kötődő elfoglaltságai miatt nem tudta folytatni, de Nathan egyedül is tovább vitte a bulisorozatot, melyet immár Release the Pressure-nek hívtak. Nathan ekkor már neves underground DJ-nek számított, de az igazi robbanás 1994-ben következett be, amikor is ő, Terry Francis és Eddie Richards útjára indították a legendás WIGGLE bulikat, ahol a mára már hatalmas mozgalommá vált Tech-House stílus születésénél bábáskodtak. A Wiggle sorozat hatalmas siker lett, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a MUZIK magazin jelölte őket éves szavazásán a “Legjobb Underground Klub” kategóriában.
A DJ-ként elért eredményeit szemlélve egyáltalán nem meglepő, hogy producerként is hasonló sikerrel tevékenykedik. Az elmúlt 10 év alatt meggyőző portfoliót alakított ki house és break kiadványokból egyaránt, olyan neves kiadóknál, mint például a Loaded, Visitor, Plank, Eye 4 Sound, Swag, The End, Wrong, Oblong, Missile, Groove Pleasure, 10 Kilo, Eukahouse, Big Chief és a Household Recordings.
Producer társait is mindig gondosan megválogatta, csak a legjobbakkal dolgozott együtt, ilyen volt például Nils Hess (mint Get Fucked), Asad Rizvi (Two Right Wrongans) és Terry Francis (The Delinquents/Housey Doingz). Emellett nem szabad megfelejtkeznünk a breakbeat-ben tett munkásságairól, akár egyedül (szólóalbum a 10 Kilo-nál), akár Bushwacka!-val Mashupheadz néven a Plank-nál!
Nem utolsó sorban pedig, mint a Fabric Club egyik rezidens lemezlovasa az a megtiszteltetés érte, hogy ő és Wiggle társa Terry Francis készíthette a legutóbbi Fabric Mix-et természetesen Wiggle név alatt.

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum