Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Hegyaljai Sándor

egyéb nevei:
besorolás: Bűvész
weboldal: www.hegyaljaimagic.hu


Hegyaljai Sándor
Hegyaljai Sándor


Életrajz

1969-ben születtem Miskolcon. Gyermekkoromban a televízióban láttam először bűvészeket, akiket természetesen igyekeztem megnézni. Később a városba érkező összes vándorcirkusz előadását megtekintettem, melyek felkeltették érdeklődésemet a titokzatosság, a misztikum iránt. Mint minden kezdő bűvész én is a Rodolfó dobozzal kezdtem, melynek összes mutatványát az osztálytársaimon gyakoroltam. Igyekeztem minden bűvészettel kapcsolatos információt begyűjteni. Nyolcadik osztályos voltam, amikor az országos Ki mit tud? -on elindultam és a televízió középdöntőjéig jutottam mint második helyezett. 1983-ban az Úttörőszövetség a Művelődésért c. kitüntető jelvényt adományozta nekem.

A bűvészetet mindenek fölé helyeztem, ezért sikerült a tanulmányi eredményeimet a kritikus szintre lecsökkenteni. Gyenge tanulmányi átlagomnak és átlagon felüli kézügyességemnek köszönhetően felvételt nyertem a Szemere Bertalan Szakmunkásképző Intézetbe, ahol autóvillamossági műszerészként végeztem.

Ezt követően a szakmámban helyezkedtem el, mindeközben levelező tagozaton leérettségiztem. Iskolás éveimmel párhuzamosan sok meghívásnak tettem eleget, majd pedig következett a katonai behívó.
A rendszerváltást és a leszerelést követően egy teljesen új világba csöppentem. Innentől kezdve hivatásos bűvészként dolgozom. Indultam még az 1988-as és 1993-as Ki mit tud? -okon is, ahol a budapesti előválogatóig illetve a TV elődöntőig jutottam. Így a magyarországi bűvészek között a legtöbb Ki mit tud? -on indult bűvész vagyok.
Az 1996-os Ki mit tud? -ra is neveztem, de a megyei döntőn a szakmai zsűri nem jelent meg, és így nem léphettem tovább. 1993-ban részt vettem a Karlovy Vary-ban megrendezett Nemzetközi Bűvészfesztiválon, ahol általános színpadi bűvész kategóriában negyedik helyezett lettem.

Művésznevem: Sinva, amit a szülővárosom iránti tisztelet jeléül választottam.

Legnagyobb mutatványom (mindezidáig pénz hiányában nem valósulhatott meg), az Avasi kilátó eltüntetése 1996-ban a Világkiállításra készülve és 2004-ben a "Vendégül látjuk Borsodban" turisztikai kampány keretében sem talált szponzorokra.

Az évek folyamán más televíziós műsorokban is szerepeltem és ezeknek köszönhetően is több európai országba hívtak vendégszerepelni, rövidebb-hosszabb időre.

Sok tapasztalattal és széles eszköztárral rendelkezve igyekszem műsoraimmal az emberek arcára mosolyt csalni. A mai napig rá tudok csodálkozni egy-egy új bűvészmutatványra, és amíg ezt az ámulatot az emberekből is ki tudom váltani, addig érdemes csinálni...

Mottóim:

"Céltalan hajósnak nem kedvez a szél"

"Minden nap elveszett nap amelyiken nem nevetsz" (Chaplin)

Elérhetőség:
E-mail: hegyaljai@hegyaljaimagic.hu
Mobil: +36-20-397-3135
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum