Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés




 
James Zabiela

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal: www.jameszabiela.co.uk


James Zabiela
James Zabiela



James Zabiela
James Zabiela



Eredeti neve: James John Zabiela

Született: 1979-07-08 Southampton, UK

"Csak igy tovább, fiam"
(Sasha)

Hogy valaki folyamatosan arról álmodozna, robot szeretne lenni? Igen, sokan azt mondanánk rá, valami nagyon nincsen rendben, ahonnan ez a gondolat érkezett. Márpedig ott, ahol ez a vágy tombol, minden rendben van. Egyszerűen csak valakit nagyobb fantáziával áldott meg a Mindenható, mint ahogy azt sokan képzelnék. "Human Cyborg Relations!" - hangoztatja, s nevetéssel spékeli minden egyes alkalommal, amikor csak szóba jön élete, vagy annak meghatározó pillanatai... A Star Wars, vagy épp a 80-as évek meghatározó sci-fi opuszai, rajzfilmjei: a Dr Whi, vagy a Transformers. Mind olyan ikonok ennek a fiatal srácnak az életében, melyek a mai napig is hatással vannak rá, kísérik életét, útját. Napjainkig is, amikor csak egy jelszó élhet az elmékben: "Robophobia"!

James Zabiela valahogy így áll a világhoz, s ilyen gondolatokkal áraszt el minket... Mindemellett pedig természetesen zenéi is folyamatosan gerjesztik a hangulatot a világ szinte összes klubjában. Ahol feltűnik, kő-kövön nem marad, s természetesen szem sem marad szárazon. Látvány, fantasztikum, varázslat, s valami eszement könnyedség, s mindez egy alig 25 éves fiatal kezei alól. 25 tartalmas év és egy egekig emelkedett név, James Zabiela, melyet sokan talán soha sem felednek el. Ez a tehetséges srác már olyan klubokat tudhat maga mögött, mint a Womb Tokyo, az Avalon LA-ben, a Crobar NY-ban, a Shindig, a Crystal Romániában, de már többször bizonyította profizmusát Hazánk különböző rendezvényein is.

Az évszám 2005, a változás pedig állandó. James a pultban, de már közel sem a szokásos két lemezjátszós megoldásban... Csak egy srác a sarokról. Egy srác, aki megérkezik, maga elé pakolja fura hozományait, s ránk zúdítja a 21. század elektronikáját. JZ szettjei, műsora, showja már rég túlszárnyalt minden határt. Lemezjátszók, CD lejátszók, Ableton Live, Effektprocesszorok, speciális hanghatások, s még sokkal több, melyek mind egyedivé és megismételhetetlenné tesznek szinte minden éjszakát. JZ nem egy egyszerű lemezlovas... Ő már a 2005-2006-os év cyberlovagja, egy olyan valaki, aki utat mutat, aki elvezet, elcsúsztat egy teljesen más dimenzióba, ahonnan sokan alig-alig akarnak visszatérni. Hogy ez már otthon is átélhető, arról szintén JZ gondoskodott, mégpedig a közelmúltban megjelent dupla mix lemezével, mely segítségével újra és újra átélhetünk minden kellemes percet, minden érzést, mellyel megajándékoz minket élő műsorai során.

És hogyan még tovább? Folyamatos pörgés. Még több fellépés szerte a világban, még több megjelenés, újabb mixfelkérések, még több kihívás keresése... S hogy jó úton halad e? A Dj Mag éves szavazása ezt mutatja, hiszen neve folyamatosan ott pörög az előkelő 20-as listán.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum