Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Kissy Sell Out

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal: www.myspace.com/kissysellout


Kissy Sell Out
Kissy Sell OutKissy Sell Out:

Kissy Sell Out a myspace generációból emelkedett ki, megtagadva a zene törvényeit, remixeivel szédítő magasságokba emelve a legkülönfélébb előadókat, a Klaxons acid indie-diszkójától Justice ultramodern elektróján keresztül egészen a jó öreg rock'n'roll-ig.
Miután grafikusként befejezte a londoni Central Saint Martin főiskolát, Kissy Sell Out már ismert név volt a londoni underground zenei életben, köszönhetően 'Her' című kislemezének, ami saját kiadású 'San City High' bakelitjén és neten volt beszerezhető. A legjobb brit lemezboltok hamar felfedezték, csakúgy, mint a kifinomultabb ízléssel rendelkező producerek és DJk. Amikor a londoni Rough Trade lemezbolt a 'Her'-t választotta a hét kislemezének, napok alatt minden példány elkelt. Kissy zenéjére hatással van a Sonic Youth-tól kezdve Scritti Politti, a Mickey Finn féle késő 90-es évek beli drum'n'bass-en át a DFA, Headman és a korai Daft Punk is.
A Nirvana rajongóból lett dj-t már korán érdekelni kezdte a zenekészítés. "A remixelés mindig is elbűvölt. 11 éves korom óta játszom elektromos gitáron, de már akkor is az improvizálásra koncentráltam, mintsem a kották olvasására és magolására". Korai kísérletei közül a Joy Division 'Love Will Tear Us Apart' klasszikusának egy 10 perces remixe a legjelentősebb.
Egy populáris electro-pop bandában eltöltött rövid periódus után Kissy a szóló karrier és a zenei kísérletek mellett döntött. "Amikor Kissy Sell Out néven elkészítettem életem első olyan zenéjét amelyre büszke voltam, rájöttem, hogy korábbi zenéimmel szó szerint eladtam magam, mivel egy széles közönségnek próbáltam megfelelni, közben pedig feszített a kényszer, hogy valami sokkal "mocskosabbat" csináljak. Így született meg Kissy Sell Out."
Hasonló zenei beállítottságú művészek a világ minden tájáról feliratkoztak a 'San City High'-ra, amelyet Kissy egyedül menedzselt hálószobájából. Az első jelentkezők közt volt a minimal producer Katsuya Urushizaki, az argentin electro-house csapat a Pornophonics, és a The State of Floral Beings svéd electro-rokkerek. A közelmúltban az essexi indie bandával, a Neat People-lel is együttműködött Kissy egy remix erejéig, amely rákerült DJ Touché októberi Mixmag lemezére, többek között All Saints és Gwen Stefani remixekkel együtt. Olyan DJk és zenészek támogatásával, mint Headman, Mylo, Annie Mac, Tommie Sunshine, Simian Mobile Disco, Etienne De Crecy, Eddy Temple-Morris, Boyz Noise, Digitalism, Speaker Junk, Trophy Twins and Sinden, és olyanok társfellépőjeként, mint Justice, Felix Da Housecat vagy a Jurassic 5, a világnak nincs más választása, fel kell készülnie Kissy Sell Out-ra !

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum