Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
The Upbeats

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


The Upbeats
The UpbeatsThe Upbeats (Virus, Renegade Hardware, BC Presents)

A drum & bass színtérre 2004-ben berobbanó Upbeats debütáló albumukkal (The Upbeats) rövid időn belül állandó helyet bérelt magának a vezető lemezlovasok táskájában. Azóta a sötét stílus legmeghatározóbb kiadóit tudhatják maguk mögött: Renegade Hardware, BC Presents, Project51 valamint Ed Rush és Optical Virusának katalógusában is megtalálhatjuk az új-zélandi arcok zenéit.
A több mint 7 éve tartó barátság Glenn és Jones között a stúdióban egyedi hangzássá forrta ki magát. Zenéikben a funk hatások mellett energikus, sötét döngető ütemek mutatkoznak meg, amelyek nem kis borulást okoznak a tánctereken.
Eközben turnéznak is, Amerika, Európa és Ausztrália is megtapasztalhatta a srácokat élőben turnék, fesztiválok és egyéb rendezvények kereteiben. Útjaik során a szcéna legnevesebb alakjai mellett pörgethették lemezeiket, mint például Andy C, Dieselboy, Concord Dawn vagy a Bad Company, csak hogy néhány két lábon járó legendát említsünk.
A két albumuk közötti hároméves szünet alatt sem hanyagolták a produceri munkát. Miközben a Noisia srácokkal és Mayhem-el kollaboráltak, remixet készítettek a szintén új-zélandi Shapeshifter 'Bring Change' nótájából, azok szép sikereket arató Soulstice albumára.
2007 szintén jó évnek bizonyul a duó számára. Már a boltokban a Gridlok és Echo-val közös 'Flamethrower' valamint a Bulletproof és Optiv 'Camouflage' cimű darabjának Upbeats átértelmezése.
A fellépések pedig nyáron is folytatódnak! Csakúgy, mint a tavalyi Szigetes bulin, ismét a Mokka Cuka vendégeiként próbálják meg überelni a múlt évi őrületet. Nem lesz könnyű dolguk - aki ott volt tudja miért.

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum