Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Desyn Masiello

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:


Desyn Masiello
Desyn MasielloDesyn Masiello azon kevés DJ-k egyike az utóbbi években, akinek sikerült feltörni a világ leghíresebb lemezlovasai közé (ma már olyan nevekkel említik egy lapon, mint pl. a Deep Dish, Sander Kleinenberg vagy Danny Howells). Sok DJ törekszik az egyéni stílus kialakítására, s ez többnyire meg is marad a próbálkozás szintjén. Desynnek viszont sikerült, nem is akárhogyan…

Zenéjében megtalálhatóak a nagy house-klasszikusok, a deep, a techno, a funky és a progresszív stílus jegyei. Mindent belecsempészik a szettjeibe, ami csak inspirálja. Igazi impresszív DJ, aki - nem mellesleg - a zene megszálottja.

A house iránti szenvedélye még 1989-ben támadt. A londoni srác éppen 16 éves volt, amikor az acid house ellepte a ködös Albiont, s így persze őt is magával ragadta. 1990-ben vásárolta meg az első lemezjátszóit, miközben 6 éven keresztül számítógépes szakemberként dolgozott teljes munkaidőben.

1992-őt is meg kell említenünk. Abban az évben kapott egy barátjától (nevezetesen PMT-től) egy mix-kazettát, amin olyan zenék voltak úgy mixelve, amilyet és ahogyan addig még sohasem hallott. Innentől kezdve már csak idő kérdése volt, hogy mikor határozza el magát komolyan a DJ-zés mellett. Mint meséli: „Egész nap a számítógép előtt ültem, és zenék után kutattam az interneten. Aztán a munkaidő lejártával mentem lemezeket vásárolni, hétvégén pedig a először az illegális partikat, később a klubokat jártam. Kishíján megöltem magam azzal, hogy ilyen kettős életet éltem. Aztán elegem lett, otthagytam a munkahelyemet, s azóta csakis a zene iránti szenvedélyemnek élek.”

Tényleges DJ karrierje egy mix CD-vel indult, melyet találomra elküldött 100 embernek azok közül, akik válaszoltak neki az internetes hirdetésére. Néhány hónap alatt a CD bejárta az egész világot, eljutva számos promoterhez és DJ-hez. Desyn zenéje óriási hatással volt azokra, akik ezt a bizonyos CD-t meghallgatták, s bár ő még ekkor teljesen ismeretlennek számított a szakmában, egyre-másra kezdték hívni külföldre. Először 2000-ben játszott a finnországi Helsinkiben és Tamparán.

2000 második felében ismerkedett meg Abi Farisivel, aki mind a mai napig a világ egyik leghíresebb menedzsere. A találkozásból aztán mély barátság lett, később pedig (2001-ben) közösen megalapították a Symphonic DJ-ügynökséget. Abi emellett menedzselte Desynt is. 2002-ben Desyn karrierje elkezdett meredeken felfelé ívelni. A Deep Dish is felfigyelt rá, s le is szerződtették a saját ügynökségükhöz (Bullitt) az Egyesült Államokba. Fellépés fellépést követett: a híres 6 órás szettjeivel bejárta az egész világot, játszott a Glastonbury fesztiválon, a liverpooli Creamben, a Gatecrasherben és a Renaisance bulikon is.

Ahogy telt az idő, Desyn körül egyre sűrűbb lett a levegő. Egyre több felkérés, egyre több fellépés, turné. 2003-ban világkörüli lemezbemutató turnéra indult a Yoshitoshi csapatával, az ’In House We Trust’ CD megjelenése alkalmából. A turné 100 napja alatt 80 fellépése volt!

2003-ban Desyn útjára indította az Alternative Route nevű labelét, mely főleg a house és a progresszív irányt karolta fel. A saját single-jei mellett főleg producer-barátai kaptak megjelenési lehetőséget a labelnél (pl. PMT, 16B, John Creamer & Stephane K, ill. DJ Vibe). 16B-vel közösen még ugyanebben az évben elindították a Sexonwax labelt. Olyan dance legendák anyagai láttak náluk napvilágot, mint pl. Danny Howells vagy MR C.

2004… Desyn produceri munkái is óriási sikereket aratnak. Az első két single-je, melyet 16B-vel és Leon Roberts-szel (The Idiots) készített a Sexonwax-nál, felkerült Danny Howells ’24/7 Compilation’-jára. Első remixe, a Solar Plexus a Deep Dish ’Global Ungerground 025’ albumán köszönt vissza. Több remixet készített abban az évben a Yoshitoshinak (pl. Brother Brown 'King's of Tomorrow', Eddie Amador 'Psycho Ex-girlfriend') és a Renaisasnce-nak is. Talán a legjelentősebb momentum mégis az volt, amikor John Digweed meghívta Desynt az ’End Of Summer’ turnéjára az Egyesült Államokba. Közös munkájuk eredménye a Bedrocknál megjelent Original Series(OS)_1 album lett.

2005… Az év eleji Winter Music Conference az ő nevétől volt hangos. Négy társával megalapította harmadik lemezkiadóját, a Symphonic-ot. Desyn, Paul Wiseman (London), Mike James (Belgium), DJ Rollo (Jeruzsálem) és Shueml Ram (Tel Aviv) új labele az általuk legjobbnak tartott zenéket akarja eljuttatni az emberekhez (és kollégáikhoz) a lehető leggyorsabban. Novemberben pedig megjelent a csodálatos Balance 008, melyet világkörüli lemezbemutató turné követett…

2006… Desyn tehát pörög, mint a forgószél, s amerre jár, zenéjével és magával ragadó egyéniségével mindenütt felkavarja az állóvizet és az állott levegőt...
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum